Vant du drømmemobilen?

Vi har trukket en heldig vinner av en splitter ny Samsung Galaxy S7 edge.
Samsung S7

For en stund tilbake lanserte Telenor mobilprogrammet SWAP, som er en helt ny og smartere måte å kjøpe mobil på. Med SWAP betaler du nemlig ingenting i dag, kun en fast lav månedspris over 24 måneder. Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil – uten å betale mer for den gamle.

I den anledning ønsket vi å feire litt ekstra med en liten quiz. Ved å svare riktig på tre enkle spørsmål om SWAP, kunne du være med i trekningen av en Samsung Galaxy S7 edge gull.

Og vinneren er...

Nå er svarene avgitt, konkurransen avsluttet og vinneren er kåret. Til sammen var det hele 16 034 som svarte riktig på våre spørsmål, men det er kun plass til en vinner.

Den heldige vinneren som nå kan stryke drømmemobilen av ønskelista, og gå julehøytiden i møte med den splitter ny Samsung Galaxy S7 edge, er Morten Rasch. Han vil snart motta en pakke i posten.

Vi gratulerer og takker for alle bidrag.

Prøv lykken i vår Omvendtauksjon

Løpet er ikke kjørt for dere andre heller. Nå har vi nemlig snudd alt på hode og spør deg hvor lite du tør å by for en iPhone 7. Her gjelder det derfor å legge inn det laveste unike budet, hvor den med det laveste unike budet i hele kroner vinner.

Du har kun muligheten til å legge inn ett bud, så her bør du tenke seg godt om før du slenger deg med i budrunden.

Populært på Online.no nå: