Vant du valgfritt tilbehør for 6000 kroner?

Konkurransen er avsluttet og vi har trukket en heldig vinner.
Mobilt tilbehør

I anledning SWAP-lanseringen ønsket vi å feire litt ekstra med en liten quiz om det nye tilbudet vårt. Ved å svare riktig på tre spørsmål om det nye tilbudet kunne du være med i trekningen av valgfritt tilbehør fra nettbutikken til din mobil for hele 6000 kroner.

Og vinneren er...

Nå er svarene avgitt, konkurransen avsluttet og vinneren kåret.
Den heldige vinneren som vet at han ikke trenger å spare for å kjøpe seg ny mobil, og som antageligvis alltid vil stille med den nyeste toppmodellen, er Arne Hammari fra Alta. Han vil straks motta en premie med sommerens heiteste mobiltilbehør i posten. 

Vi gratulerer og takker for alle bidrag.

SWAP – en ny smartere måte å kjøpe mobil på. Med SWAP betaler du ingenting i dag, kun en fast lav månedspris over 24 måneder. Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil – uten å betale mer for den gamle.

Prøv lykken i vår sommerkonkurranse

Løpet er ikke kjørt for dere andre heller. Vi gir alt for å være raskest og i samarbeid med Aksel Lund Svindal har vi laget en liten filmsnutt. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på tre spørsmål - og du er automatisk med i trekningen av en valgfri mobil til en verdi av opptil 8000 kroner! 

Lykke til!

Populært på Online.no nå: