Søk

Online.no

Meny

Vant du i valgfri mobil i konkurransen om Telenor-nettbutikken?

Den heldige vinneren får en mobil til inntil 10 000 kroner.

På tampen av fjoråret testet vi hvor mye dere kunne om Telenors nettbutikk. Det var nok mange som handlet julegavene sine nettopp her, fordi vi fikk inn svært mange gode – og riktige – besvarelser.

Dere kjenner rett og slett til leveringstiden på 1-3 dager, muligheten til å bestille ekspresslevering og Fiks ferdig mobil, som gir deg en splitter ny mobil med innholdet fra den gamle.

Og den heldige vinneren ...

... som fikk velge en mobil fra Telenors nettbutikk til en verdi av inntil 10 000 kroner er ...

Monica Tangen fra Solør, som kan starte året med en av de desidert råeste mobiltelefonene på markedet. En Huawei Mate20 Pro i svart er på vei til deg, Monica!

Vi gratulerer og takker for alle bidrag.

Nådde du ikke helt topps denne gangen?

Frykt ikke! Vi er allerede klare med en ny quiz.

Denne gangen er temaet hastighet og spørsmålene handler om to verdensmestere i fart: Aksel Lund Svindal og Telenors mobilnett, som er kåret til verdens raskeste.

Svarer du riktig på alle spørsmålene blir du med i trekningen av en iPhone XR, Samsung Galaxy Note9, Huawei Mate20 Pro eller Sony Xperia XZ3.

Lykke til!

Vinneren av nettbutikk-konkurransen får nok mye glede av sin nye Huawei Mate20 Pro.

Ta bedre bilder med de råeste mobilene

Selv om Huawei i fjor tok et lite forsprang i «mobilkamerakappløpet», fikk det kinesiske selskapet knallhard konkurranse. Toppmobilene som kom i 2018 holdt jevnt over et skyhøyt nivå, og du kan nå velge og vrake mellom flere vanvittig gode telefoner – enten du foretrekker iPhone eller Android-mobiler.

Avanserte kamerasystemer og smarte bildeteknologi har gjort det enda enklere å ta gode bilder, men det er likevel mye du selv kan tenke på når du knipser. Her kan du lese noen enkle tips til hvordan du kan ta bedre bilder – med eller uten de råeste kameramobilene.