Søk

Online.no

Meny

Fem gode grunner til å bruke Min Familie

Hektisk høst i møte? Da bør du prøve Min Familie, en app fra Telenor som gjør det litt enklere å organisere familielivet.

Min Familie er en av Norges mest populære organiseringsapper, og blir lastet ned i alle slags hus og hjem – fra klassiske kjernefamilier og samboerpar, til vennegjenger som ønsker orden i kollektivet. Nedenfor finner du fem gode grunner til å teste Min Familie – du også.

Hold oversikt over viktige merkedager eller lag lister til enhver anledning.

Lag felles handlelister

Middagsinnkjøpet har aldri vært enklere! Med Min Familie kan dere lage en felles handleliste, slik at hvem som helst i familien kan handle – og hvem som helst kan legge til varer. I appen finner du også fantastiske oppskrifter, og du kan legge til disse direkte i handlelisten. Genialt, ikke sant?!

Fordel husarbeidet

Fordel husarbeid og andre gjøremål mellom Min Familie-medlemmene.

Husarbeid kan være et ork for de fleste, og ingen liker å være den som maser for å få de andre til ta oppvasken, rydde rommet eller gå ut med søpla. Med Min Familie kan du enkelt fordele arbeidsoppgaver inne i appen, og alle ser hva de skal gjøre. Det blir fort litt gøyere å støvsuge stuegulvet, når man kan huke av oppgaven i appen etterpå.

Husk merkedager

I Min Familie kan du samle de viktigste merkedagene – på ett sted. På den måten går ingen familiemedlemmer glipp av de dagene som virkelig betyr noe, noe som gjør det litt enklere å glede hverandre. Om det er snakk om bursdager, jubileum eller andre festligheter, så minner Min Familie deg på merkedagene som er viktige for deg.

Samle viktig informasjon

Det er lett å rote bort passordet til wifi-ruteren, eller annen praktisk informasjon alle i familien trenger fra tid til annen. Under fanen «litt hemmelig» i Min Familie, kan dere enkelt lagre slik informasjon – slik at den er lett tilgjengelig for alle i familien. For at dere skal føle dere ekstra trygge, lager dere en felles pin-kode for å ta i bruk denne funksjonen.

Lag lister til alle anledninger

Uansett om du skal på hyttetur eller handle inn til fest, kan det være lurt å skrive en huskeliste eller to. I Min Familie kan du lage dine egne lister til de formålene du trenger, men du kan også velge og vrake blant ferdige maler. I appen finner du nemlig lister for alt fra flytting til hagearbeid, og du selvsagt legge til eller fjerne elementer – akkurat slik du selv ønsker.

Dette var altså fem gode grunner til å laste ned Min Familie fra Telenor.  Over125 000 nordmenn har allerede lastet ned appen, kanskje du skal prøve du også? Det koster ingenting å prøve, men kan spare deg for masse tid og energi.