Her er appen som gir oversikt i en travel hverdag

Husk skøyter på mandag, kjøre til trening tirsdag, foreldremøte på onsdag, og bake boller til torsdag. Eller var det fredag? Det er mye som skal koordineres ...
Få kontroll i en hektisk hverdag med Min Familie-appen

Skifte til vinterdekk, finne frem slalåmutstyr, foreldremøte, julebord, teater, avslutning på skolen ... Puh. Det skal godt gjøres å ha oversikt i en travel hverdag – da er det bra det finnes hjelp å få.

Min Familie er appen som organiserer familiens hverdag, slik at dere får litt lavere skuldre. Det blir enklere for familien å planlegge middager, få oversikt med delt kalender, finne WiFi-passordet, eller se hvor alle er med «delt plassering». Appen er gratis og kan brukes av alle. 

Få orden på treninger og avtaler

Delt kalender gjør det enkelt å få overblikk over alt som skjer. Hvis alle husker å legge inn sine ting i kalenderen slipper man for eksempel unødvendig dobbelbooking. Her kan man også legge inn faste "remindere" som for eksempel «husk gymtøy» hver onsdag.

Min Familie - kalender

Hva skal vi ha til middag?

En snartur innom butikken på vei hjem fra jobb, og spørsmålet melder seg; hva skal vi ha til middag? Da er det lett å ty til posesuppe, eller pølser, men med "Middagsplan" kan dere planlegge middagene dag for dag. 

Husket å ta ut av oppvaskmaskinen?

Ta ut av oppvaskmaskinen, rydde rommet eller klippe plenen. Legg oppgavene inn i "Oppgaver og lister", så blir det lettere for alle å huske hva og når noe skal bli gjort. I tillegg til å holde styr på hva som skal gjøres, kan dere også legge inn passord til for eksempel Netflix, WiFi, alarm eller viktige telefonnumre i "Litt hemmelig".

Hvor er dere?

Med delt familieposisjon kan dere dele plasseringen deres slik at dere vet hvor alle er. For noen føles det trygt å dele plasseringen sin, mens andre føler seg overvåket. Det er bare å skru av denne funksjonen hvis dere ikke vil bruke den. Delt plassering kan også skrus på de gangene dere vil bruke den, for eksempel hvis man er med barn i en storby, eller andre steder med masse mennesker.  

Bli med og prøv førsteversjonen av Min Familie, og gi oss gjerne dine tilbakemeldinger direkte i appen.