Sunn start på året

Mye fet og søt mat i julen? Her er appen som hjelper deg til sunnere middagsvaner.
Min Familie middagsplan

Har desember måned gått med til å løpe i skytteltrafikk fra det ene langbordet til det andre, mens du har kastet deg over ribberull, skinke, sursild, sylte og lutefisk? 

Ingenting i veien med det, men nå er det på tide å komme i gang med nye middagsvaner, og gå det nye året sunnere til verks. 

Planlegg middagene

Min Familie-appen er en enkel og smart hjelper i en hektisk hverdag. Her kan du planlegge middagene – du får alt samlet ett sted; ukesmeny, handlelister, kalender og mye mer.   

I startbildet i Min Familie-appen har du en "tavle" som heter "Middagsplan". Klikk deg inn i "Middagsplan", og legg inn middagene dag for dag. Sett av litt tid, og legg inn middager for kommende uke. Da kan dere handle en gang i uken, og slipper å haste innom butikken på vei hjem hver dag. Trenger dere nye tips til middager er det flust av nettsider med enkle oppskrifter.

Planlegg middagene i Min Familie-appen

Dagens meny kommer opp i startbildet i appen.

Få oversikten hver dag

"Middagsplanen" er synket med kalenderen i appen, slik at du får du opp dagens middag i oversiktsbildet. 

Hvis du går inn på kalenderen, ser du kjapt hele ukens middager. Du kan også kopiere en ukesmeny over til en annen uke, så slipper dere å finne på kruttet hver eneste uke. 

På denne måten får dere en fin oversikt over hva dere faktisk spiser, og det kan bli lettere å få en variert og sunn middagsuke.