Søk
Meny

Tar du ekstra mange bilder om sommeren? Da bør du prøve Min Sky

Par som bruker Min Sky

Her får du fire gode tips til hvordan du best tar vare på bildene på kamerarullen din.

Late sommerdager, 17. mai, bryllup, konfirmasjoner og langhelger på hytta – det er mange ting å glede seg til i sommermånedene, selv i et korona-år. De fleste av oss har selvsagt mobilen med i hånda, og knipser både store og små øyeblikk, da alt fra bryllupsvalsen til sjokoladefondanten skal foreviges.

Med så mye knipsing, ender man fort opp med tusenvis av bilder på kamerarullen. Bilder som man ikke helt vet hva man skal gjøre med. For hvordan tar du egentlig vare på alle disse minnene? Fordi det er jo det bilder er. Minner. Og de fortjener å bli tatt vare på.

Vi har derfor samlet noen tips for hvordan du best kan ta vare på bildene dine. Og best av alt? Du kan bruke Min Sky-appen fra Telenor til alle de fire punktene. Den populære bilde-appen er allerede tatt i bruken av neste en million nordmenn – og Telenor-kunder får ubegrenset bildelagring inkludert i sitt mobilabonnement.

1. Husk å lagre alle bildene dine – så du ikke mister dem

Min Sky på mobilen

Å holde orden på bilder kan være en stor jobb, og det kan lønne seg å ha de trygt lagret på ett sted, slik at du alltid vet hvor du skal lete.

Med Min Sky får du trygg bildelagring fra en seriøs norsk aktør, og er du Telenor-kunde får du i tillegg ubegrenset lagring inkludert i mobilabonnementet ditt. Det betyr at du kan lagre så mange bilder du vil, uten at du må betale ekstra for det. Det er enkelt å finne tilbake til gamle bilder ved å sortere på album, dato eller stedsnavn – og du kan sette på auto-opplastning slik at bildene blir lastet opp til skyen av seg selv.

2. Print ut favorittbildene dine – for å ta vare på de beste minnene

Mange av oss har flere bilder enn vi klarer å holde kontroll på. Men det er jo fryktelig synd at bilder fra viktige øyeblikk i livet skal «støve bort» i skyen eller på kamerarullen. De fleste over 30 år husker hvor stas det var å gå gjennom bilder fra ferien når man var barn, og det er faktisk fortsatt mulig printe ut bildene sine – selv om det ikke er like vanlig som før i tiden.

For å hjelpe deg å sortere hvilke bilder du ønsker å printe ut, bør du lage album i Min Sky for å få bedre oversikt.

Bilder fremkallet fra Min Sky

3. Del album med venner og familie – selv om dere ikke er sammen

Min Sky på mobilen

Å sende snaps har blitt dagligdags for de fleste, og det er en fin måte å dele hverdagsøyeblikk med familie og venner. Men hva med de bildene du ikke ønsker skal forsvinne? Det er her album-funksjonen i Min Sky kommer inn.

Hvis du lager et album på mobilen, og deler det med familie og venner – kan du dele minnerike øyeblikk med dem du er glad i. Det er kanskje spesielt viktig i år, når mange ikke får møtt hverandre fysisk.

Hvis dere er så heldige at dere kan treffes, kan dere også lage et felles album hvor alle får delt sine blinkskudd med hverandre. Det er mye enklere enn å sende bildene rundt på mail eller lignende.

4. Send takkekort etter bryllup og konfirmasjon

Å sende takkekort etter store begivenheter er en gammel tradisjon, og det er rett og slett ikke det samme å få et e-kort på mail som det er å få et personlig signert takkekort i posten. Mai er høysesong for begivenheter som konfirmasjon og bryllup, og da er det spesielt hyggelig å sende en personlig hilsen i ettertid – for å takke for gaven eller oppmøte.

Før du setter i gang, kan du enkelt finne favorittmotivet ditt blant bildene du har lagret i Min Sky. Husk også at du kan sortere på dato og sted i høyremargen i appen.

Takkekort fra Min Sky

Dette er Min Sky

  • En populær bildelagringsapp som er lastet ned av 1 million brukere

  • Ubegrenset lagring er inkludert i alle private mobilabonnement fra Telenor

  • Alle andre får 2 GB gratis lagringsplass, og kan betale for mer

  • Min Sky lar deg også lage album, som du kan dele med familie og venner

Slik kommer du i gang med Min Sky >