Aldri mer kvitteringskaos

Løsningen er superenkel.
Kontroll på kvitteringene

Ta bilde av kvitteringene dine og last dem opp til skyen.

Skytjenesten Min Sky er inkludert i alle private mobil-, mobilt bredbånd- og bredbåndsabonnement fra Telenor. De fleste bruker tjenesten til å laste opp bilder og videoer av venner, familie og opplevelser, men Min Sky kan brukes til mer enn bildelagring.

Her er 3 tips - som du kanskje ikke har tenkt på:
Ta bilder av kvitteringer

Full oversikt med alle kvitteringene samlet på ett sted.

1. Ta bilde av kvitteringene dine

Det lønner seg alltid å ta vare på kvitteringer når du handler ting som skal vare en stund. Dessverre har disse lappene en lei tendens til å ta mye plass i lommeboka, eller til å forsvinne i skuffer, skap og krukker rundt om i huset. Da er det bedre å ta et bilde av kvitteringen, laste det opp til Min Sky, og kaste selve papirlappen. 

For enda bedre oversikt kan du samle alle bildene av kvitteringene dine i Historier i Min Sky, som fungerer som et slags album som du også kan dele med andre hvis du ønsker det. Kaller du Historien for "Mine kvitteringer", vet du akkurat hvor du skal lete neste gang du trenger en viktig kvittering. 

2. Lagre viktige dokumenter

Pass, billetter, forsikringsbeviser, vitnemål og selvangivelser er bare noen eksempler på viktige dokumenter som vi trenger fra tid til annen. 

Ta bilde av dokumenter

Last opp bilder av viktige dokumenter i Min Sky.

I stedet for å søke opp gamle e-poster, lete deg gjennom mappesystemet på pc-en, eller bla deg gjennom bunkevis med gamle papirer - hvorfor ikke ha alt trygt lagret i Min Sky? Da har du tilgang til dokumentene dine uansett hvor du befinner deg i verden. Det eneste du trenger er internettilgang.

3. Dokumenter hvilke verdisaker du eier

Last opp bilder av forsikrede gjenstander til Min Sky. Ta med deg mobilen eller kameraet ditt rundt i huset - og ta bilder av bunadssølvet, sportsutstyret, platesamlinga, klokka di og andre verdisaker du har forsikret.

Når det er gjort, samler du alle bildene i en Historie i Min Sky under et navn du synes passer.

Ta bilde av verdisaker

Ta bilder av kunst og verdisaker, og lagre de i Min Sky.

Tenker du at "Verdisaker" kanskje er for risikofylt, kan du for eksempel navngi Historien etter hunden eller katten. 

Skulle uhellet skje, er det en stor fordel med så god dokumentasjon som mulig. 

Med FRIHET, Yng- eller U18 mobilabonnement får du ubegrenset lagring av dine mobilbilder. For eldre type mobilabonnement har du lagringsplass inkludert. Mengde avhenger av abonnementstype. Logg inn på Mine Sider for oversikt over hvor mye inkludert lagringsmengde du har.

Trenger du mer lagringsplass enn det som er inkludert i abonnementet ditt? Du kan bestille ekstra lagringsplass som belastes regningen din:

Bredbånd eller Mobilt Bredbånd: Logg inn og bestill på Mine sider.

Mobilkunde: Send SMS Min Sky 10 GB / Min Sky 50 GB til 1999.

Populært på Online.no nå: