Søk
Meny

Kalender – den perfekte julegave?

Julekalender fra Min Sky

En kalender er en fin måte å ta vare på minnene fra året som har gått, og den perfekte julegave til stolte besteforeldre.

2020 har vært et annerledes år, men hvis vi ser gjennom kamerarullen på mobilen – vil de fleste av oss oppdage at vi har tatt mange fine og morsomme bilder likevel. Selv om du kanskje har mest lyst til å glemme året som har gått, er det også en fin anledning til å ta vare på de beste minnene. Og hva er vel da mer perfekt enn en kalender?

En kalender er en fin gave til deg selv eller noen du er glad i. Og kanskje varmer en personlig julegave enda mer i år enn ellers?

Enklere enn du tror

Å bestille en kalender er enklere enn du tror. Du kan faktisk gjøre det gjennom Min Sky-appen, og hvis du vet hvilke bilder du ønsker å bruke vil det kun ta et par minutter. Kalenderen koster 199 kr, og du kan bestille så mange du vil. Kanskje en til bestemor, og en til bestevennina?

Slik bestiller du kalender fra Min Sky:

  • Åpne opp Min Sky

  • Trykk på «Bestill kalender her», og deretter «Kalender»

  • Velg fritt fra bildene du har lagret trygt i skyen, og tilpass kalenderen med bildene du har valgt ut

  • Trykk på «Forhåndsvisning» for å se kalenderen din, og deretter «Legg i handlekurven»

  • Velg antall kalendere du ønsker å bestille, og gå til betaling

  • … så kommer kalenderen(e) i postkassen din etter noen få dager!

Har du ikke Min Sky? Les mer om bilde-appen her >

Vær ute i god tid

Julegave fra Min Sky

Når du først er i gang bør du ikke glemme at du kan også bestille julekort og andre julegaver fra Min Sky, eller du kan besøke fremkalle.no. Det er veldig enkelt å fremkalle bilder rett fra mobilen, og få dem levert hjem på døra. Hva er vel mer perfekt i disse koronatider? bare pass på at du er ute i god tid, slik at du får de før julaften.

Se hvordan du fremkaller bilder i Min Sky: