Søk
Meny

iPhone 12 tar fantastiske bilder – og slik tar du best vare på dem

iPhone 12 tar flotte bilder ... og med Min Sky kan du ta vare på dem

Se hvordan du får mest ut av bildene dine med Min Sky.

Apple har lansert hele fire nye iPhone 12-modeller – alle sammen med mulighet for 5G og helt fantastiske kameraer.

Med det aller beste og nyeste av mobil- og kamerateknologi under iPhone 12-panseret, er det derfor enklere enn noensinne å fange blinkskuddene … også inn i de mørke kveldstimene, takket være en enestående nattmodus.

iPhone 12 Pro og iPhone 12 tar begge to fantastiske bilder.

ALLTID KAMERA I LOMMA: iPhone 12 Pro og iPhone 12 tar begge to fantastiske bilder.

God hjelp til gode bilder

Den kraftige prosessoren gjør det ikke bare mulig ta slående portrettbilder også med frontkameraet, men kan kombinert med kunstig intelligens og avansert HDR-teknologi sikre at farge- og lysbalansen i hvert eneste bilde blir perfekt – helt på høyde med det du kan oppnå med et avansert speilreflekskamera.

Om du skal kjøpe en av de nye iPhone 12-modellene, er det med andre ord bare å glede seg til alle de utrolige bildene du kommer til å ta i årene fremover.

Aktiverer du også opplasting via mobilnettet, vil du aldri oppleve å miste et bilde på farta. Når Telenor nå bygger ut 5G-nettet for fullt, vil dette kunne gå ekstra kjapt på iPhone 12 – som har full 5G-støtte!

Last opp bildene dine til Min Sky ekstra raskt over 5G med iPhone 12

TRYGT I SKYEN: Med 5G på iPhone 12, går det ekstra kjapt å laste opp bildene dine til Min Sky. Telenor bygger nå ut 5G-nettet for fullt, slik at de største norske byene vil ha 5G i løpet av 2021 ... og hele landet innen 2024.

Overfør bildene med Min Sky

Samtidig må du ikke glemme alle minnene du garantert har fanget med mobiltelefonen du allerede eier.

Med Min Sky har du som Telenor-abonnent ubegrenset med lagring av alle dine bilder og videoer, en glimrende funksjon når du snart skal legge fra deg den gamle mobilen (eller gi den videre til noen yngre i familien?).

Med Min Sky-appen kan du laste opp hele kamerarullen til skyen, slik at minnene aldri blir borte for deg. Der ligger de lett tilgjengelig etter at du installerer Min Sky-appen på den nye mobilen din – eller bare vil se bildene på et nettbrett eller via nettleseren på en datamaskin.

iPhone 12 tar flotte bilder - på alle tider av døgnet

IMPONERER: Takket være kombinasjonen av topp moderne mobil- og kamerateknologi, kan du regne med å fange opp alle detaljer og nyanser i farger og lys med iPhone 12.

Utforsk bildene dine

Ved å ha alle bildene dine trygt lagret i Min Sky, har du dem alltid også for hånden. Takket være den nye søkefunksjon i «høyremargen» av bildeoversikten, er det også lett å scrolle gjennom og finne frem til minnene dine. 

Det er også praktisk å samle bilder i album, som du igjen kan dele med venner og familie.

Dette er Min Sky

  • En populær bildelagringsapp som er lastet ned av 1 million brukere

  • Ubegrenset lagring er inkludert i alle private mobilabonnement fra Telenor

  • Alle andre får 2 GB gratis lagringsplass, og kan betale for mer

  • Min Sky lar deg også lage album, som du kan dele med familie og venner

Slik kommer du i gang med Min Sky >