Søk

Online.no

Meny

Slik blir mobilbildene dine perfekte gaver

Er mobilen fullstappet med bilder som bare «samler støv»? Slik får de nytt liv som gaver til andre.

Vi har som oftest mobilen tilgjengelig når lykkelige og minneverdige stunder skal foreviges. Men hva gjør du med bildene som bare blir liggende og ta opp lagringsplass?

Fremkalle.no tar mobilbildene rett fra telefonen din eller Min Sky-appen og gjør dem om til flotte kalendere og dekorative bilder.

På Fremkalle.no kan du bestille en bildeboks med 24 av favorittbildene dine, for eksempel i et retro polaroidformat.

Retrobilder og kalendere

Bilder er en fin gave til venner og familiemedlemmer, enten det er foreldre, besteforeldre eller andre slektninger. Det er enkelt å bestille og koster det ikke skjorta. Samtidig er det mer personlig enn noe du bare rasker med deg fra kjøpesenteret.

Fremkalle.no kan du velge mellom to forskjellige bildebokser og en kalender for 2019.

Bildeboksene bestilles med inntil 24 bilder i en fin og elegant boks. Du kan velge mellom et heldekkende format på 10x13 cm, eller et retro polaroidformat på 9 x 9 cm med hvite rammer.

Velg flotte bilder fra samlingen din og gjør dem om til en stemningsfylt og personlig kalender for 2019.

Rett fra mobilen, datamaskinen – eller Min Sky

Ettersom Fremkalle.no er utviklet av Min Sky fra Telenor, kan du laste inn bildene du allerede har lagret i Min Sky – så vel som på mobilen eller datamaskinen din.

Gå inn på Fremkalle.no og velg produktet du ønsker å bestille. Deretter velger du «Last opp bilder» hvis du har bildene på mobil eller datamaskin, eller «Velg fra Min Sky» hvis de er lagret i skyen.

Når bildene er lastet opp, tilpasser du dem til produkttypen du har valgt. Når du er ferdig sendes bildene til trykk og blir levert hjem til deg i høykvalitets fotopapir, i løpet av 3-5 virkedager.

Gi mobilbildene dine et nytt liv som dekorative bilder.

Sliter du med lagringsplassen?

Er mobilen fylt til randen med gamle bilder, kan det hende du bør slette gamle filer. Dette kan du gjøre – uten å miste dem – ved å først lagre dem i Min Sky.

Med abonnementene Fleksi, Medium, Trygg, Yng, U18 og Frihet får du ubegrenset lagringsplass til mobilbilder i Min Sky. Laster du ned appen på mobilen blir bildene dine lagret automatisk i skyen, og du kan trygt slette innholdet fra telefonen.

Du kan også dele minner i et album der familie og venner også kan legge til sine blinkskudd. Dermed kan sammen ta vare på alle de gode minnene.

Dette er Min Sky

  • Lagre, se og dele bilder med familie og venner.
  • Ta bilder og videoer som automatisk lagres i skyen.
  • Bildene kan trygt slettes fra mobilen, uten at de går tapt. Skulle noe skje med mobilen mister du ikke minnene dine.
  • Abonnementene Fleksi, Medium, Trygg, Yng, U18 og Frihet gir ubegrenset lagring av mobilbilder og -videoer.

Les mer om Min Sky