Søk
Meny

Gjør minner om til pynt og gaver

Nå kan du gi mobilbildene dine nytt liv som gaver eller dekorasjon.

Mai og juni er fullstappet av fridager, konfirmasjoner og andre anledninger der mange samles i godt selskap. Ekstra godt blir selskapet når dere kan mimre over gamle minner i fellesskap.

I Min Sky-appen kan du velge bilder rett fra telefonen din og gjøre dem om til personlige gaver og dekorativ pynt til konfirmasjonen eller sommerfesten.

Gjennom Min Sky-appen kan du bestille en bildeboks med 24 av favorittbildene dine, for eksempel i et retro polaroidformat.

Gjennom Min Sky-appen kan du bestille en bildeboks med 24 av favorittbildene dine, for eksempel i et retro polaroidformat.

Bilder som dekorasjon og gaver

Bilder er perfekte som takkekort til gjester etter en konfirmasjon eller som gave til venner og familie. Tenk også hvor fint festbordet kan bli med bilder av alle gjestene som bordkort!

I Min Sky har du valget mellom to forskjellige bildebokser, kalender og takkekort. Det er enkelt å bestille og koster ikke skjorta.

Bildeboksene bestilles med inntil 24 bilder i en fin og elegant boks, perfekt å gi bort som en gave. Du kan velge mellom et heldekkende format på 10x13 cm, eller et retro polaroidformat på 9 x 9 cm med hvite rammer.

Gi mobilbildene dine et nytt liv som dekorative bilder.

Gi mobilbildene dine et nytt liv som dekorative bilder.

Fem måter å bruke bilder som gaver eller dekorasjon

Her er noen måter du kan gi mobilbildene dine nytt liv:

  • Lag en bildevegg eller vimpelrekke av bilder i stuen din
  • Kjøp farget ark, fremkall bilder til festen og la gjestene dine lage minnekollasjer
  • Bruk bilder til å lage en scrapbook til en du er glad i
  • Fremkall bilder i polaroidformat og skriv en personlig hilsen på det hvite feltet som takkekort
  • Dekorer festbordet med bilder av gode minner

Det er superenkelt å få tak i bilder før eller etter festen. Du kan nemlig fremkalle bilder du allerede har lagret i Min Sky – så vel som på mobilen eller datamaskinen din.

Dette er Min Sky

  • Lagre, se og dele bilder med familie og venner.
  • Ta bilder og videoer som automatisk lagres i skyen.
  • Bildene kan trygt slettes fra mobilen, uten at de går tapt. Skulle noe skje med mobilen mister du ikke minnene dine.
  • Min Sky er inkludert i Fleksi, Medium, Trygg, Yng, U18 og Frihet

Les mer om Min Sky

Slik gjør du det

Se hvordan du fremkaller bilder direkte fra Min Sky i videoen under, eller gå inn på fremkalle.no og velg produktet du ønsker å bestille. Deretter velger du «Last opp bilder» hvis du har bildene på mobil eller datamaskin, eller «Velg fra Min Sky» hvis de er lagret i skyen.

Når bildene er lastet opp, tilpasser du dem til produkttypen du har valgt. Når du er ferdig sendes bildene til trykk og blir levert hjem til deg i høykvalitets fotopapir, i løpet av 3-5 virkedager.

Sliter du med lagringsplassen?

Er mobilen fylt til randen med gamle bilder, kan det hende du bør slette gamle filer. Dette kan du gjøre – uten å miste dem – ved å først lagre dem i Min Sky.

Med abonnementene Fleksi, Medium, Trygg, Yng, U18 og Frihet får du ubegrenset lagringsplass til mobilbilder i Min Sky. Laster du ned appen på mobilen blir bildene dine lagret automatisk i skyen, og du kan trygt slette innholdet fra telefonen.

Du kan også dele minner i et album der familie og venner også kan legge til sine blinkskudd. Dermed kan sammen ta vare på alle de gode minnene.