Søk

Online.no

Meny

Full mobil etter ferien?

Rydd og gjør plass til nye minner.

Ferien er over for denne gang, og mangt et sommerminne er foreviget med mobilen. Men nå er også lagringsplassen spist opp. Hva gjør du?

Det er nemlig bilder og video som gjerne tar mest plass på mobilen din. Ikke bare er en fullstappet mobil treigere – du står også i fare for å ikke ha plass til nye blinkskudd!

Frykt ikke! Med mobilabonnement fra Telenor har du ubegrenset med lagringsplass i Min Sky. Og nå har appen fått en ny funksjon: Frigjør Plass fjerner enkelt bilder og video som allerede er lagret på nettet.

Du bestemmer selv hva Frigjør Plass-funksjonen leter etter – før noe som helst slettes.

En enkel slider lar deg justere tidspunktet du ønsker å slette bilder fra. Du ser hvor mye lagringsplass som frigjøres, samt hvilke bilder som vil bli slettet.

Suksess! Til slutt kan du se hvor mye plass du har frigjort.

Knips og lagre

Det er veldig enkelt å få kontroll. Laster du ned Min Sky-appen til din mobil, blir bildene dine umiddelbart lagret på nett – idet du knipser bildet eller avslutter filmingen.

Innholdet ditt blir altså lagret både på mobilen og i Min Sky. Du kan trygt fjerne minnene fra mobilen din, uten at de går «i glemmeboka».

Den nye funksjonen Frigjør Plass gjør dette enda lettere. Den skanner mobilen din etter elementer som også er lagret i Min Sky. Enten det er gamle bilder og videoer, skjermbilder eller kun videoer – du har full kontroll over hva som slettes og hva du vil beholde.

Velg og vrak – du bestemmer

Frigjør Plass finner du ved å åpne innstillinger på «Meg»-siden i Min Sky-appen. Først velger du hvilke bilder og videoer du vil fjerne. Deretter får du opp et nytt vindu som viser hvor mye lagringsplass som frigjøres og hvilke elementer som vil bli slettet.

Hvis du ønsker å frigjøre plass fra en bestemt dato, får du opp en slider som lar deg bestemme når du ønsker å slette bilder fra.

Dersom det kjempefine bildet av ungene fra starten av sommerferien eller den hysteriske videoen fra forrige julebord blir markert, kan du huke av slik at det ikke blir slettet.

Og husk: Ingenting forsvinner fra mobilen din før du faktisk trykker «Slett»!

«Alt innhold som Frigjør Plass-funksjonen oppdager, er allerede trygt lagret i Min Sky.»

Klar, ferdig, slett!

Når du har er fornøyd med utvalget, er det bare å slette i vei ... men har du valgt mange elementer, kan det ta litt tid.

Men så – voilà! Du har frigjort masse dyrebar lagringsplass på mobilen din!

Angrer du eller ble noe slettet ved en feiltakelse?

Ikke noe problem! Alt innhold som Frigjør Plass-funksjonen oppdager, fjernes kun fra mobilen din. Husk at det allerede er trygt lagret i Min Sky, og herfra kan du også hente tilbake det som i iveren havnet i søpla. Og i Min Sky går du aldri tom for lagringsplass!

Frigjør Plass er bare en av flere nyttige funksjoner i Min Sky. Du kan også samle utvalgte bilder i Album hvor familie og venner kan se, kommentere og legge til egne minner.

Min Sky kan installeres på alle enhetene dine og du får dermed tilgang på tvers av disse.

Har du abonnementene Fleksi, Medium, Trygg, Yng og U18 får du ubegrenset lagring av bilder. Bredbåndskunder og andre mobilabonnenter kan bestille ytterligere lagringsplass på Mine sider og i Mitt Telenor.