Søk
Meny

Slik kommer du i gang med Min Sky

Skjermbilde av Min Sky-appen som viser hvordan du laster opp bildene dine

Med Min Sky blir bildene dine kontinuerlig trygt lagret i skyen – og tilgjengelig fra alle dine digitale enheter med det samme. Her viser vi deg hvordan du laster opp bildene dine i Min Sky.

Det er få ting som er verre enn å miste alle bildene sine. Med Telenor-appen Min Sky trenger du ikke lenger bekymre deg for å miste alle bildene dine om mobilen skulle bli borte eller ødelagt.

Så lenge appen er installert og riktig satt opp, er bildene dine trygt tatt vare på i skyen – og som privat mobilkunde hos Telenor har du ubegrenset lagring i Min Sky inkludert i abonnementet ditt (verdi: 99,-/md). Det betyr at du kan laste opp så mange bilder du bare vil.

Min Sky er en av Norges største bildelagringstjenester med over en million norske brukere. Bildene blir alltid lagret i original kvalitet, kryptert og lagret trygt innenfor EØS-området. Hvis du trenger hjelp har du også lett tilgjengelig kundeservice og teknisk støtte.

Slik kommer du i gang med Min Sky:

  1. Last ned appen

  2. Logg inn eller registrer deg med Telenor ID.

  3. Følg instruksen og skru på alle tillatelser (tilgang til bilder og stedsbasert opplasting på iPhone er viktig).

  4. Opplastingen av bildene dine starter. Hold appen åpen under opplastingen av bildene, slik sikrer du at alt blir lagret.

    Tips! Har du mange bilder anbefaler vi å ha mobilen koblet til lader under den første opplastingen, og at du starter prosessen når du ikke er avhengig av å bruke mobilen.

  5. Du får beskjed når alle bildene dine er ferdig opplastet – da er de tilgjengelig på mobil, nettbrett og pc.

  6. Alle bildene du tar fra nå av lagres automatisk i Min Sky! I appen finner du derfor også muligheten til å frigjøre plass på telefonminnet ditt, hvis du trenger det.

    Vi ønsker å gi deg mer glede av bildene i fremtiden. I appen vil du kunne se minner fra spesifikke datoer og du kan enkelt redigere bilder, organisere bilder i album og dele de med andre.

Denne videoen viser deg hvordan du laster opp bildene dine i Min Sky (videoen er med iPhone, har du Android er det lik fremgangsmåte, men det ser litt annerledes ut):