Søk

Online.no

Meny

Travel høst i møte? Hold orden på kontaktlista!

Høst betyr hverdag, og hverdag betyr en overfylt kalender. Da er det greit å ha orden på kontaktene dine, slik at du enkelt får tak i de du trenger.

Det er lenge siden «alle» hadde en adressebok på pulten eller i veska, i dag lagres kontaktene på mobilen. Likevel er det mange som ikke tar godt nok vare på kontaktlisten sin, og som står i faresonen for å miste alle kontaktene sine om de mister eller ødelegger mobilen.

Tips: ta automatisk back-up

Høst er høysesong for ny mobil, og det kan være pes å flytte over den gamle kontaktlisten. Da kan det lønne seg med en app som gjør jobben for deg. Et godt alternativ er Se Hvem, en app som tar automatisk back-up av alle kontaktene på mobilen din. Med denne appen trenger du aldri å bekymre deg for å miste kontaktene dine igjen.

Ikke kast bort tid på ukjent nummer

Er det noe mer irriterende enn et ukjent nummer? I dag finnes det flere tjenester på markedet som lar deg se hvem som ringer mens det ringer, eller enkelt søke opp nummeret etterpå. En av disse er Se Hvem fra Telenor. Dette er perfekt for deg som har en travel hverdag, og som ikke har tid til å ta telefonen hvis du ikke vet hvem som befinner seg på den andre siden av telefonrøret.

Om Se Hvem

Med Se Hvem får du alltid full kontroll på ukjente nummer, og hele Norge i kontaktlisten.

  • Android: Se Hvem som ringer mens det ringer!
  • IOS: Se hvem som har ringt – når det passer deg!

Appen du bør prøve!

Hvis du allerede har Se Hvem-appen fra Telenor, kan du enkelt aktivere Nummeroppslag. Appen er gratis å laste ned, mens Nummeroppslag koster 29,– for deg med mobilabonnement fra Telenor, og 49,– for alle andre. Se Hvem har mange fornøyde brukere, og 4,1 stjerner i App Store.

Last ned Se Hvem >