Søk

Online.no

Meny

I år varmer julekortene litt ekstra

Julekort fra Min Sky

Det er alltid hyggelig med julekort, men det har sjeldent vært så viktig som i år. Når nesten all kontakt i hverdagen er digital, varmer det med en personlig hilsen i postkassen.

Er du også en av dem som hvert år tenker: I år skal jeg sende fine, personlige julekort! Men så går dagene, og plutselig er julaften der uten at kortene er sendt … Da er 2020 året du burde gjøre noe noe med det. For det har vel aldri vært viktigere å vise at vi bryr oss om hverandre?

Visste du at du kan lage julekort av favorittbildene dine i Min Sky, og finne adressene i Se Hvem? Begge appene er inkludert i de fleste mobilabonnement fra Telenor, så sjansen er stor for at du har de på mobilen allerede. Hvis ikke, så er de heldigvis enkle å laste ned.

Slik sprer du litt ekstra juleglede på 1-2-3:

1. Bestem hvem du skal sende julekort til – og finn adressen

Du får ikke sendt noen julekort uten adresser, så la oss begynne med det. Du har jo allerede lagret telefonnumrene til tante Beate, fetter Lars, alle venner og foreldrene til barnas klassekamerater – men hva med adressene? Og hvordan staver man alle etternavn 100 prosent korrekt? I år bør du kanskje også sende noen ekstra julekort til venner og bekjente du ikke har sett på en stund? Eller til en venn du vet sitter alene, for et julekort kan varme mer enn du tror.

Finn adressen til julekort i Se Hvem.

Finn adressene du trenger i Se Hvem.

TIPS: I Se Hvem kan du enkelt finne adressene og de fullstendige navnene til kontaktene dine — og lagre dem på mobilen. Med bare to tastetrykk har du alt du trenger til å fylle ut konvoluttene til julekortene.

2. Sett av tid til julekort-verksted

Deretter kommer vi (endelig) til den kreative og morsomme delen av arbeidet. Du kan selvfølgelig kjøpe julekort i butikken, men det er ingenting som slår et kort med personlig touch! Ikke bare er det hyggligere å motta, det er også morsommere for deg å sende – og de blir ekstra fine hvis du velger et fint bilde fra året som har gått.

Fremkalte bilder gjør noe ekstra med julestemningen.

Fremkalte bilder gjør noe ekstra med julestemningen.

TIPS: I bildelagringstjenesten Min Sky kan du enkelt forvandle dine favorittbilder til herlige julekort. Sett av en halvtime i sofaen og velg hvilke bilder du skal bruke. Deretter tar det kun et par minutter å lage og bestille kortene. Husk også å bestille frimerker (for bruk i Norge) sammen med kortene. Alt leveres rett hjem i postkassen din.

Den eneste utfordringen vil nok være at det kan være vanskelig å velge ut bilder. Har du først startet å mimre i bildearkivet, er det ofte vanskelig å slutte.

3. Send kortene i god tid før jul

Vær ute i god tid, slik at kortene kommer kommer frem før jul. Posten anbefaler å sende alle pakker og kort innen 16. desember, men trykket er ekstra stort i år pga. økt netthandel i disse korona-tider. Har du mulighet til å sende kortene før, så bør du altså det.

Julekort fra Min Sky

Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til med årets kosligste og mest personlige julekort!

Du finner dem i Min Sky >