Søk

Online.no

Meny

Gled familie og venner med årets koseligste julehilsen

Når nesten all kontakt i hverdagen er digital, er det ekstra hyggelig å få et personlig julekort i postkassen. Her er den enkle oppskriften!

Er du også en av dem som hvert år tenker: I år SKAL jeg sende fine, personlige julekort! Men så går dagene, og plutselig er det julaften …

Slik sprer du litt ekstra juleglede på 1-2-3:

1. Mobilnummeret avslører adressen

Du får ikke sendt noen julekort uten adresser, så la oss begynne med det. Du har jo allerede lagret telefonnumrene til tante Beate, fetter Lars, alle venner og foreldrene til barnas klassekamerater – men hva med adressene? Og hvordan staver man alle etternavn 100 prosent korrekt?

Se Hvem viser hvem som ringer, selv om du ikke har lagret nummeret.

Se Hvem viser hvem som ringer, selv om du ikke har lagret nummeret.

TIPS: I gratisappen Mine Kontakter kan du prøve infotjenesten Se Hvem uten kostnad. Her kan du blant annet enkelt finne adressene og de fullstendige navnene til kontaktene dine — og lagre dem på mobilen. Med bare to tastetrykk har du alt du trenger til å fylle ut konvoluttene!

2. Julekort-verksted i sofaen

Deretter kommer vi (endelig) til den kreative og morsomme delen av arbeidet. Du kan selvfølgelig kjøpe julekort i butikken, men det er ingenting som slår et kort med personlig touch!

Fremkalte bilder gjør noe ekstra med julestemningen.

Fremkalte bilder gjør noe ekstra med julestemningen.

TIPS: I bildelagringstjenesten Min Sky kan du enkelt forvandle dine favorittbilder til herlige julekort. Sett av en halvtime i sofaen og velg hvilke bilder du skal bruke. Deretter tar det kun et par minutter å lage og bestille kortene. Husk også å bestille frimærker (for bruk i Norge) sammen med kortene. Alt leveres rett hjem i postkassen.

Den eneste utfordringen er nok at det kan være vanskelig å velge ut bilder. Har man vel startet å mimre i bildearkivet, er det ofte vanskelig å slutte.

3. Husk postens frister!

Vær ute i god tid, slik at kortene kommer kommer frem før jul. Posten anbefaler å sende alle pakker og kort innen 16. desember.

Lykke til med årets koseligste og mest personlige julekort!