Søk
Meny

Slik kan du enkelt sjekke hvem som ringer

Hva skjuler seg bak nummeret – en telefonselger eller kanskje Norsk Tipping? Nå har det kommet en ny tjeneste som viser deg hvem som ringer, mens det ringer.

Mange kjenner seg igjen i følgende scenario: Du bare må ta telefonen fordi det kan være noe viktig – selv om du egentlig ikke tror det. For hvem vet, kanskje det er en viktig jobbforbindelse istedenfor en telefonselger? Kanskje det er en av mødrene i barnehagen istedenfor en spørreundersøkelse? Nå trenger du ikke lenger å lure.

Se Hvem-appen fra Telenor gjør at du alltid vet hvem som ringer, og får både navn og adresse til personen på andre siden av telefonrøret. Dermed blir det enkelt for deg å vite hvilke telefoner du bør ta, og hvilke du kan droppe.

Med Se Hvem har du også alltid en kopi av kontaktene dine trygt lagret – uten irriterende duplikater. Det er enkelt og gratis å overføre kontaktlisten mellom mobiler, uavhengig av om det er en Android-mobil eller iPhone. Hvis du vil overføre kontaktene dine til en ny mobil, laster du bare ned Se Hvem, logger inn og klikker «synkroniser».

Kanskje du ikke tenker over hvor viktig kontaktene dine er i hverdagen, men vi lover deg – den dagen du skal bytte mobil, blir du veldig glad for at kontaktlisten er oppdatert.

Så hva venter du på? Se hvem som ringer du også!