Full kontroll på kostnadene når du surfer på mobilen

Slik aktiverer du Datakontroll med Mitt Telenor-appen.
Mitt Telenor

Med Datakontroll fra Telenor trenger du aldri bekymre deg for at datakostnadene blir for høye. Tjenesten sørger nemlig for full stopp på bruk av data når du har brukt opp mengden som er inkludert i abonnementet ditt. Og det beste av alt: du kan aktivere tjenesten gjennom en app!

Mitt Telenor

I Mitt Telenor kan du nemlig enkelt aktivere datakontroll, slik at du har full kontroll. Appen er tilgjengelig for alle Telenors kunder og er selvfølgelig gratis. Har du flere abonnement eller FriFamilie, kan du også aktivere datakontroll for de andre abonnementene gjennom appen. 

Begrens surfekostnadene

Med Datakontroll Norge kan du alltid føle deg trygg på at surfekostnadnene ikke løper løpsk, enten du er hjemme eller på farta. Og du styrer selv om når du vil bruke tjenesten. 

  • Gå inn på «Oversikt» og trykk på ditt eget eller barnets abonnement
  • Skroll ned og trykk på «Du har (antall) aktive tjenester»
  • Velg så fanen «Annet» og trykk på «+control»

Nå kan du velge om du vil aktivere eller avbestille Datakontroll Norge.

mobildata

Kom i gang med Mitt Telenor

Mitt Telenor

Mitt Telenor-appen gir deg full oversikt over mobilbruken din, og du kan bestille surfepakker og ekstratjenester rett fra mobilen. Leser du dette på en PC eller Mac, send kodeord MT til 1999, så får du en SMS som lar deg laste ned appen til mobilen din. Leser du dette med en mobil eller nettbrett, last ned Mitt Telenor direkte:

Du får ikke aktivert datakontroll på YNG abonnement grunnet nettnøytralitet på musikktjenester. I disse tilfellene kan legge på en sperre på selve mobilen, så fremt den har støtte for det. Det er mulig å skru på sms-varsling, for å varsles om at brukeren nærmer seg tomt.

Populært på Online.no nå: