Hva er forskjellen på en ubehagelig og en gledelig mobilregning?

Svaret er oversikt. Mitt Telenor er appen som gir deg nettopp det.
Faktura med oversikt

Mobilregningen er mye mer behagelig når du har kontroll og kan justere forbruket underveis.

Med mobilen kan du sjekke været over hele kloden, finne raskeste reiserute til New Dehli og sjekke puls og kaloriforbrenning gjennom hele døgnet. Mulighetene er endeløse ser det ut til. Men oversikt over mobilforbruket ditt, har du det?

Er summen på mobilregningen en overraskelse hver måned? Skaff deg appen ved å sende MT til 1999 eller klikk på en av lenkene under:

Mitt Telenor

Om du bruker appen allerede er det bare å huske å oppdatere. Da får du med deg de nyeste funksjonene som gir deg maks oversikt.

Slik sjekker du hvor mye data du har brukt

Nå som mobilforbruk innebærer både mobildata, ringeminutter, SMS og mer til er det fort gjort å miste oversikt. Med Mitt Telenor har du alt samlet på ett sted. Appen er dessuten superenkel å bruke. Alt du trenger for innlogging er epostadresse og telefonnummer.

Skjermdump fra Mitt Telenor app

Under «Min oversikt» finner du spesifisert oversikt over forbruk, gjenværende data og betalte fakturaer.

  1. Logg inn med epostadresse og telefonnummer
  2. Trykk på knappen med ditt navn og abonnementstype
  3. Sjekk alle detaljene i ditt forbruk

Datakostnader og forbruk i utlandet

Tenåringer og spilleglade barn på utenlandstur er ensbetydende med heftig datatrafikk. Hva koster det her vi er? Hvor mye har vi brukt? Hva sier abonnementet mitt om dette? Mobildataen renner ut av reisekassa fortere enn svint, og uten kontroll på surfingen kan det fort bli dyrt.

Om du står som betaler av familiens ulike Telenor-abonnement, kommer alle opp i din app. Det gir deg full oversikt på hele gjengens forbruk, og du kan enkelt endre, justere og kjøpe datapakker til dem som måtte trenge det. Slik unngår du ubehagelige overraskelser når regningen kommer etter en lang familieferie.

Mitt Telenor app skjermdump

Mitt Telenor gir deg oversikt over alle abonnementene knyttet til deg, mobilforbruk i utlandet og muligheter for ekstra datapakker.

Få kontroll på mobilforbruket

Nå trenger du altså ikke å lure på hvor mye mobildata du har brukt, og hvor mye som gjenstår. Når du tar i bruk Mitt Telenor er det ingen grunn til at mobilregningen ikke skal bli som forventet.

Mitt Telenor

Populært på Online.no nå: