Sjekk mobilforbruket ditt rett på håndleddet!

Nå er Mitt Telenor tilgjengelig på Apple Watch.
Nå er Mitt Telenor på Apple Watch

Med appen Mitt Telenor kan du enkelt skaffe deg full oversikt over din og din families mobilbruk, enten du bruker iPhone eller en Android-telefon. 

Om du også går rundt med en Apple Watch på håndleddet, er det nå blitt enda enklere å skaffe seg denne oversikten: Den siste versjonen av appen støtter nemlig nå også Apples nye digitalklokke.

Kjapp info

Mitt Telenor på Apple Watch

– Vi ser at det viktigste for kundene våre er å enkelt kunne følge med på databruk og kostnader siden sist faktura, forteller prosjektleder Kenneth Arvesen i Telenor til Online.no. 

– Dette er derfor utgangspunktet i den første versjonen av Mitt Telenor til Apple Watch. Nå kan folk følge med på forbruket bare ved å vri på håndleddet, i stedet for å måtte knote med mobilen. 

Når du har den nyeste versjonen av Mitt Telenor-appen installert på iPhone, vil du også kunne se at denne dukker opp i app-oversikten på Apple Watch-skjermen. 

Inne i klokkeappen kan du på førstesiden se hvor mye ditt totale forbruk har vært siden sist faktura. Sveiper du til venstre, får du også se hvor mye data du har brukt denne måneden. 

Mitt Telenor-appen kan også legges til blant klokkens «oversiktsapper», som gir deg en enda lettere tilgang til dataforbruket ditt ved å sveipe opp fra klokkeskjermen.

– Er bare starten

Ifølge Arvesen er dette bare starten på den videre utviklingen av klokke-appen. 

– Vi har store planer for veien videre. Det kan dreie seg om muligheten for å bestille nye pakker, endre beløpsgrenser, ordne utenlandspakker og helt andre ting. Høyt oppe på lista står også en fremtidig lansering til Android Wear. 

Stadig flere Telenor-kunder oppdager og bruker Mitt Telenor-appen, og ifølge Arvesen er det hovedsakelig nettopp for å ha kontroll over bruken sin – og da spesielt databruken. 

– Vi ser at det kjøpes datapakker jevnt gjennom hele måneden, med en naturlig økning mot slutten av måneden idet folk begynner å gå tomme. Da er det greit å kunne ordne dette med et par trykk, uten å måtte lete rundt inne på Mine Sider eller ved å ringe kundeservice.

– Med fra start

Kenneth Arvesen

Prosjektleder Kenneth Arvesen i Telenor.

Arvesen har selv en Apple Watch, som han bruker daglig. 

– I starten var jeg veldig usikker på hva jeg skulle bruke den til, men jeg har etter en tids bruke funnet ut at den kan være veldig praktisk. Som når jeg sitter i et møte, og bare kjapt kan sjekke en beskjed på håndleddet i stedet for å trekke opp mobilen, sier Arvesen. 

Han ser nå fram til at det skal dukke opp nye apper og funksjoner til den relativt ferske dingsen.

– Jeg ønsker meg for eksempel en funksjon til Ruter-appen som kan fortelle meg hvor lenge det er til bussen går, eller en fjernkontroll til Spotify. Dette er slikt som bare vil bli bedre, akkurat slik som vi bare så vidt er i gang med utviklingen av Mitt Telenor, sier Arvesen og fortsetter: 

– Det er artig å leke litt – men også viktig at vi er der fra start, så kundene får fulgt med på de viktigste tingene. Så fyller vi bare på videre, akkurat slik vi også bygger appen for telefonen, gradvis med mål og mening.

Populært på Online.no nå: