Her er alt-i-ett-appen

Nå kan du sjekke dataforbruket, lade kontantkortet og betale fakturaen på samme sted.
Mitt Telenor

Med Mitt Telenor-appen har du full kontroll over abonnementet ditt.

I november 2016 lanserte Telenor en ny og bedre versjon av Mitt Telenor. Appen har blitt pusset opp med nytt, fresht design og har i tillegg fått flere funksjoner som forenkler bruken ytterligere.   

Mitt Telenor gir deg full oversikt over mobilbruk og faktura. I tillegg kan du tilpasse abonnementet ditt når som helst og kjøpe ekstra datamengde uansett hvor du er i verden. Appen er rett og slett supersmart og forenkler alle gjøremål knyttet til ditt abonnement. Og best av alt - det koster ingenting å ta den i bruk.

Last ned ved å sende MT til 1999 eller ved å klikke på en av lenkene under.  

Bruker du allerede appen? Husk å oppdatere, så du også får glede av de nye tjenestene.

Hva er nytt?

- Nå kan du betale fakturaen din direkte i appen. Trenger du litt ekstra tid på å betale kan du utsette fakturaen din samme sted, forteller Marketing Manager Villen Olander.

Slik betaler du fakturaen på 1-2-3:  

  1. Gå inn i appen og velg "Fakturadetaljer"
  2. Trykk på "Pay Invoice"
  3. Legg inn kortinformasjon og trykk ”Betal” 
Betal med Connect

Appen har lenge gitt deg mulighet til å sjekke priser og inkluderte tjenester i abonnementet ditt. Du har også kunnet kjøpe tilleggstjenester. I den nye versjonen er nettbutikken lagt til i appen, slik at du også kan kjøpe deg ny mobil – uten å måtte søke opp butikken på nett. 

Ekstra data når du trenger det – både hjemme og på reise

Om du har reist med tenåringer eller spilleglade barn på utenlandstur, har du kanskje fått kjenne det på kroppen allerede? Datatrafikken flyr når man har det gøy, men uten kontroll på surfingen kan det fort bli dyrt. Om du står som betaler av familiens ulike Telenor-abonnement, kommer alle opp i din app. På den måten får du full oversikt på hele gjengens forbruk og kan enkelt endre, justere og kjøpe datapakker til dem som måtte trenge det. Fin måte å unngå ubehagelige overraskelser på når regningen kommer etter en lang familieferie.

Vipps til kontantkortet

For mange av de unge mobilbrukerne blir kanskje hverdagen lettere ved at Mitt Telenor nå gjør det mulig å lade kontantkortet. Dette kan nemlig gjøres direkte i appen, ved hjelp av Vipps. Slik gjør du det:

  1. Gå inn i appen og velg ønsket kontantkort
  2. Velg deretter «Lade kontantkort». 
  3. Fyll på beløp, bekreft påfylling og kjøp – og vips så er betaling utført.
Vipps
Betal med vipps

Med alt på ett sted har du med andre ord full oversikt over alle tjenester og kostnader knyttet til ditt abonnement. Smart, ikke sant? 

Populært på Online.no nå: