Søk
Meny

Disse mobilene solgte mest: Full iPhone-dominans!

En hånd som holder en iPhone - som dominerer listen over mest populære mobiler høsten 2021

Her er de mest populære mobilene denne høsten.

Vi kunne lagt opp til en spennende trommevirvel-avsløring når vi nå presenterer hvilke mobiler som var mest populære denne høsten i Telenors nettbutikk og i Telenorbutikken.

Men: Det er vanskelig å komme unna at iPhone har hatt en særdeles god høst, noe topplisten også bærer tydelig preg av.

– Apple dominerer listen. Noe som ikke er helt unaturlig, ettersom iPhone 12-serien har vært bestselger hele det siste året – og de i tillegg lanserer den nye iPhone 13-serien sent i den aktuelle perioden, sier Kjetil Simonsen, Head of Devices & Accessories hos Telenor.

Så, la oss gyve løs på listen – og kommentere litt steg for steg:

1. iPhone 12

2. iPhone 13 Pro

3. iPhone 13 Pro Max

4. iPhone 12 Pro

5. iPhone 12 Pro Max

– Lanseringen av iPhone 13-modellene har vært svært god, og som alltid er etterspørselen høyere enn hva som er mulig å levere den første perioden etter lansering, sier Simonsen.

– Men selv med en salgsstart langt ut i perioden, så er iPhone 13 Pro svært tett på førsteplassen – og ville tronet øverst om det hadde vært ubegrenset tilgang.

– Samsung Galaxy S21 og S21 Ultra holder seg godt, og har et sterkt salg i perioden – noe drevet av gode kampanjer, sier Simonsen.

Han bemerker også at en nylansering fra Samsung i perioden har pårvirket listen noe:

– Samsung har byttet fra Galaxy A52 til Galaxy A52s, og om vi hadde slått disse volumene sammen ville de gått inn på 10. plass på listen.

8. iPhone 13

9. iPhone SE

10. iPhone 12 mini

Som vi kan se av de tre siste plassene, er også iPhone tilbake her, både med den nye iPhone 13-modellen, men også de noe rimeligere iPhone SE og iPhone 12 mini.

Samlet sett, kan vi også på denne listen slå fast at alle mobilene på topp 10-listen er solide 5G-mobiler. Det gjør at stadig flere nordmenn nå kan nyte godt av fremtidens mobilmuligheter – i takt med at Telenor bygger ut 5G til stadig nye områder i rekordfart.