11 grunner til å velge mobilabonnement fra Telenor

Du får mer enn du kanskje er klar over.
11 grunner til å bytte til Telenors nye abonnementer

Telenor tilbyr abonnementene FRIHET, Yng, U18 og U11.

Abonnementene er nå enda bedre tilpasset ulike aldersgrupper og behov enn noensinne. Men uansett hvilket av dem du har, er det noen fordeler som alltid er der.

Har du ennå ikke byttet, gir vi deg 11 gode grunner til å gjøre det.

1. Surf på det kjappeste mobilnettet

Telenor har det raskeste nettet

Her kan du se snittet for hvor rask nedlastingshastighet Telenors mobilbrukere opplevde i Speedtest fra Ookla i første kvartal 2017.

Innen utgangen av året skal 99,8 prosent av Norges befolkning ha 4G-dekning fra Telenor, utendørs der de bor. Den gode dekningen ligger i bunn enten du har FRIHET, Telenor Yng eller U18.

Samtidig øker opp- og nedlastingshastighetene. Snittfarten for alle Telenor-kunder lå i 1. kvartal 2017 på 54,92 Megabit per sekund (Mbit/s) – klart raskest i Norge, ifølge Speedtest fra Ookla

Den teoretiske topphastigheten med 4G++ er på hele 450 Mbit/s, og fortsetter å øke. Har du mobilabonnement hos Telenor, har du også fri fart.

2. Data Rollover - ta med ubrukt data til neste måned

Telenors abonnementer inneholder 300 MB til 60 GB data i måneden. Noen måneder bruker du kanskje litt mindre enn det, mens andre måneder trenger du mer.

Med både FRIHET, Yng og U18 har du Data Rollover, og kan spare data frem til når du har bruk for den. Du kan spare opp like mye data som du allerede har i abonnementet, slik at du for eksempel har inntil 20 GB tilgjengelig med et FRIHET 10 GB-abonnement.

Telenors abonnementer med Data Rollover

3. EU er inkludert

Har du FRIHET, Telenor Yng eller U18, kan du bruke mobilen som hjemme i hele EU og EØS-området. Det betyr at du trygt kan overse «dataroaming»-varselet når du lander – og fortsatt bruke dataen din som vanlig, uten ekstra kostnad.

Har du spart opp litt med Data Rollover før ferien, har du kanskje også litt ekstra å gå på?

4. Prat over WiFi og 4G-nettet

4G-nettet er i utgangspunktet laget for overføring av mobildata – ikke tale. Når du ringer, har du før hoppet over på 2G eller 3G-nettet.

Men ikke nå lenger. Har du en nyere mobil som støtter det, har du nå både 4G Tale og WiFi tale, og kan med andre ord ringe både over 4G og det trådløse nettverket hjemme. Det gir bedre dekning både ute og inne – og, ikke minst, langt bedre samtalekvalitet.

5. Ring og meld fra morgen til kveld

Selv de minste av de nye Telenor-abonnementene har fri tale, SMS og MMS. Du kan altså ringe og sende meldinger så mye du vil, uten ekstra kostnad.

Er du mellom 18 og 28 og har Telenor Yng, kan du imidlertid benytte deg av Data Swtich, og bytte bort fri tale mot 1 GB ekstra data.

6. Ta vare på alle bildene dine i nettskyen

Alle abonnementene gir ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky. Siden du også har EU inkludert, betyr det for eksempel at du kan laste opp feriebildene i skyen rett fra stranden eller fra bygatene rundt om i Europa, uten å være redd for å miste noen av minnene.

Det er selvfølgelig like viktig her hjemme i Norge. Ikke minst vil du sette pris på hvor enkelt det blir å finne igjen bildene når du bytter mobil.

7. Du kan alltid ha nyeste mobil

Telenors abonnementer med SWAP

Du betaler ingenting i kassen når du kjøper mobil med SWAP. I stedet fordeles kjøpesummen over to år med en fast, lav månedspris.

Før den tid kan du imidlertid bytte til ny mobil, med en ny SWAP-avtale. Da leverer du inn den gamle, og får slettet det utestående beløpet opp til tolv måneder. Mobilen du leverer inn nullstilles, og gis et nytt liv i utlandet.

Når du kjøper med SWAP er skjermforsikring inkludert, du betaler kun egenandel på 500 kroner. Du får også tilgang til SWAP Plussforskring.

8. Abonnementene er tilpasset barn og unge

FRIHET-abonnementene passer for alle. De mellom 18 og 28 kan imidlertid få noen helt unike fordeler med Telenor Yng – tilpasset behovene (og lommebøkene) til de som studerer eller etablerer seg i arbeidslivet. Inkludert i Yng er for eksempel ubegrenset streaming av musikk og bytte av tale mot data.

For deg med barn under 18 vil et U18-abonnement sørge for at du slipper noen overraskelser, med Datakontroll og Sikker bruk. Samtidig gir U18 masse frihet til barn og unge, som selvfølgelig også har alle fordelene over (for dem er det kanskje enda viktigere å ikke bli avskåret fra nettet på ferie?), og inntil 8 GB inkludert data.

For deg med barn, finnes abonnementet U11 - perfekt for de aller minste.

9. Hold oversikt med Mitt Telenor-appen

Sjekk databruken i Mitt Telenor

Mitt Telenor-appen ble nylig relansert i ny og bedre versjon. Her har du full oversikt og kontroll over abonnementet ditt, og andre abonnementer du administrerer.

I appen kan du blant annet følge med på forbruket (i inn- og utland), betale eller utsette fakturaer, kjøpe tilleggstjenester og datapakker, bytte abonnement, finne nærmeste Telenorbutikk, sperre SIM, vise PUK-koden, og mye mer. Du logger inn med samme brukernavn og passord som på Mine sider.

10. Du har full kontroll over kostnadene

Er du redd for å overskride den inkluderte datamengden i abonnementet ditt, og vil unngå ekstra kostnader? Da kan du aktivere Datakontroll. Tjenesten sperrer all bruk av data utover det du har inkludert, og kan enkelt aktiveres/deaktiveres etter behov. Dette gjør du i Mitt Telenor-appen.

Har du flere abonnement eller FriFamilie, kan du også aktivere datakontroll for de andre abonnementene gjennom appen.

NB: Datakontroll gjelder for FRIHET, U18 og U11, men ikke Yng-abonnement, grunnet nettnøytralitet på musikktjenester.

11. Det er lett å få tak i kundeservice

Er det noe du ikke får løst med Mitt Telenor, kan du finne mange spørsmål og svar på Mobilhjelp-sidene. Finner du fortsatt ikke det du er ute etter, er det enkelt å ta kontakt med Telenor på telefon (ring 09000 mellom 08.00 og 20.00), e-post, og Facebook.

Populært på Online.no nå: