Søk
Meny

Derfor er Yng perfekt for unge voksne

Jente som har yng abonnement for unge

Mobilforsikring, dekning i verdensklasse og 100 GB ekstra data når det trengs som mest? Det får dere med Yng, et skreddersydd abonnement for unge.!

Når store deler av livet foregår på skjermen, er det ikke rart de unge stiller krav til mobilabonnementet sitt. Betaler du for abonnementet til en mellom 18 og 28, kan du med Yng overraske med et abonnement for unge, fullt av fordeler. Her er tre gode grunner til å velge Yng:

1. 100 GB ekstra data fem uker i året med Data Freedom

Noen ganger trenger man ekstra mye data. Med Data Freedom kan brukeren selv aktivere 100 GB ekstra data og fri hastighet opptil fem uker i året – uten at det koster noe ekstra. Perfekt når du er tom for data, trenger maksimal hastighet, er på ferie, med venner eller når du skal streame yndlingsserien på hytta for eksempel.  

Dette er Data Freedom >

gutt med yng abonnement for unge

Med Yng blir mobilbruken litt tryggere takket være Nettslett og Nettvern.

Dette er Yng

  • Et abonnement for unge mellom 18 og 28

  • Ubegrenset data eller fast datapakke

  • Mange inkluderte fordeler

    Bytt til Yng >

2. Tryggere på nett

Uansett hvor erfaren man er på nett, er det fort gjort å bli lurt. Det som ser ekte ut kan noen ganger være falskt, og de man stoler på kan noen ganger bryte den tilliten. Yng er et abonnement for unge, hvor brukeren har både Nettvern og Nettslett inkludert i sitt abonnement så han eller hun er litt tryggere på nett.

Med Nettslett kan dere få advokatbistand og hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett, som private bilder eller sårende kommentarer. Dere skal ikke stå alene hvis bildespredning eller netthets skjer dere.

Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet. Filteret blokkerer virusinfiserte sider eller sider som inneholder svindelforsøk.

jenter med yng abonnement for unge

Brukeren kan velge mellom 11 ekstra fordeler – for eksempel nytt deksel til mobilen!

3. Ubegrenset data eller fast datapakke – valget er deres

Yng Next er et skreddersydd abonnement for unge. Her kan abonnenten bruke mobilen på Norges raskeste mobilnett akkurat som de vil. Da har de nemlig ubegrenset data og valgfri hastighet.

Velg mellom normal, rask eller maksimal fart. Har du en gamer i huset er maksimal drømmefarten! Med normal bruk til sosiale medier og skolearbeid kan dere enkelt velge normal eller rask.

Dere kan naturligvis også velge fast datapakke – fra 4 til 21 GB.

Bonus: Plussforsikring inkludert når dere kjøper mobil med SWAP!

Ny mobil betyr også mer ansvar. Det er rasende fort gjort å knuse skjermen eller miste mobilen, men med Yng er dere heldigvis sikret.

Kjøper dere ny mobil med SWAP, får abonneneten vår aller beste forsikring inkludert uten ekstra kostnad. Da er mobilen sikret mot alt av tap, tyveri, vannskade eller knusing og dere får ny mobil innen en virkedag etter meldt skade – i hele Europa og USA!

Og mange flere fordeler i våre abonnement for unge

Alt dette og mer er inkludert i Yng. Brukeren kan også lagre ubegrenset med bilder og videoer i Min Sky og få full kontroll over hvem som ringer med Se Hvem-appen.

Bytt til Yng >