Søk
Meny

Trenger du ekstra SIM-kort? Her er alt du må vite om Tvilling-SIM og Data-SIM

kvinne og mann med mobil på båt tvilling-sim eller data-sim

Har du flere mobiler eller andre enheter som er viktige i hverdagen? Da kan et Tvilling-SIM eller Data-SIM gjøre livet enklere og mer fleksibelt. Her er alt du trenger å vite.

Hva er vel bedre enn ett SIM-kort? To SIM-kort, selvfølgelig!

Fra spøk til alvor: Alle trenger kanskje ikke et ekstra SIM-kort – men godt mulig er det mange som har det behovet uten å selv være klar over det. 

Skal du ha et ekstra SIM-kort i tillegg til ditt hoved-SIM-kort, har du to alternativer (foruten å ha et ekstra abonnement med et helt unikt SIM), nemlig Tvilling-SIM eller Data-SIM.

De to korttypene dekker ulike behov, men har en svært viktig fellesnevner: både Tvilling og Data-SIM kan brukes sammen med det eksisterende mobilabonnementet ditt.

Få 2 ekstra SIM-kort inkludert i ditt abonnement

Med Telenors nye mobilabonnement Ubegrenset Multi får du 2 ekstra SIM-kort inkludert og med Ubegrenset Ekstra får du 1 ekstra SIM-kort inkludert – uten ekstra kostnad.

Velg mellom to Tvilling-SIM, ett Tvilling-SIM og ett Data-SIM, eller to Data-SIM.

Du får også flere viktige sikkerhetstjenester, og det er mulig å få familierabatt og/eller aldersrabatt.

Les mer her >

Derfor trenger du ekstra SIM-kort

jogger kvinner med smartklokke tvilling-sim eller data-sim

Forskjellen mellom de to SIM-typene er at Data-SIM gjør at du kan komme deg på nett, mens Tvilling lar deg ringe i tillegg. 

Det er mange som kan ha bruk for et ekstra SIM-kort. La oss ta noen eksempler. Du bør ha Tvilling eller Data-SIM hvis …

Du har to mobiler 

Én til jobb og én til privat bruk – men bruker samme mobilabonnement.

Du har to mobiler 

… fordi du bruker en gammel du ikke er så redd for på tur eller andre aktiviteter som ikke er forenelig med en ny og dyr mobil.

Du har et nettbrett 

… og vil bruke det på nett – uavhengig av mobilen. Å dele nett fra mobilen, f.eks. på hytta, fungerer kjempefint, men da må mobilen være i nærheten.

Du har mobilt bredbånd

… og vil heller bruke av dataen du har inkludert i mobilabonnementet ditt med routeren du har på hytta.

Du har en smartklokke 

Et SIM-kort i smartklokken lar deg komme på nett (for å strømme musikk og surfe, f. eks.) uten at du er avhengig av mobilen.

Du har en backup-mobil

Noen har en ekstra mobil «sånn i tilfelle», f.eks. når barna har egen telefon – eller de har mistet den – og må være tilgjengelige.

Tvilling for å ringe

Tvilling-SIM fungerer i stor grad som hoved-SIM-kortet. Samtaler – både inn og ut – skjer med det samme nummeret som hovedmobilen. Du er altså tilgjengelig uansett hvilken mobil du har i lomma.

Mobilen med hoved-SIM-kortet må riktignok være påskrudd for at det skal ringe i Tvilling-mobilen. Men det holder at hovedmobilen står påskrudd i laderen, mens du for eksempel har med deg tvillingen på tur.

En mobil med Tvilling-SIM har full SMS- og MMS-støtte – og kan selvfølgelig også brukes til å surfe, strømme og alt annet du trenger data til. Det inkluderer å dele nett med andre enheter.

Tvilling-SIM kan brukes i utlandet – med de samme vilkårene som gjelder for hoved-SIM-kortet.

Bestill Tvilling-SIM >

Vær likevel klar over at du bare kan bruke Tvilling-SIM i mobiltelefoner. Når du vil ha et SIM-kort i andre enheter, velger du …

Data-SIM gir … data

barn i bil med ipad tvilling-sim eller data-sim

Trenger du å komme deg på nett med andre enheter enn mobilen (og ikke har behov for å ringe) er Data-SIM veien å gå.

Det kan være nettbrettet du har med deg i båten eller på bilferie, smartklokken du trener med eller routeren du har stående på hytta.

Utstyrt med et Data-SIM bruker du datamengden i mobilabonnementet ditt for å komme deg på nett – helt perfekt sammen med et abonnement med ubegrenset data.

Et nettbrett med Data-SIM gjør at barna kan strømme underholdning i baksetet, og du kan lese nyheter og lange e-poster på en større skjerm.

Bestill Data-SIM >

I smartklokken sørger Data-SIM for at du kan bruke karttjenester, synkronisere treningsturene dine, laste ned eller strømme musikk og motta meldinger og e-poster. 

Alt dette uten at mobilen trenger å være med, eller i det hele tatt trenger å være påskrudd. 

Data-SIM kan brukes til datatrafikk i utlandet – med samme hastigheter og priser som gjelder for hoved-SIM-kortet.

TIPS: Med nye mobilabonnementet Ubegrenset Pluss får du 2 ekstra SIM-kort inkludert – uten ekstra kostnad.

Les mer og bestill >