Søk
Meny

Er dette årets beste mobilabonnement?

Gutt med skateboard har årets beste mobilabonnement

Hvilket er det beste mobilabonnementet for deg? Det finnes ikke noe enkelt svar – men her er noen gode kandidater. Telenor har nemlig lansert en helt ny type abonnement med store fordeler.

Kjenner du deg igjen?

Mobilen er alltid med, overalt. Du streamer, surfer, snapper, søker, utforsker, jobber, gamer og deler – uten å egentlig tenke noe over det. Alt er jo mulig!

Men i tillegg til alle fantastiske muligheter, eksisterer det også en lang rekke digitale trusler og utfordringer, i form av svindelforsøk, ID-tyveri, netthets, svindelanrop, nettsider med skadelige hensikter osv. osv. osv.

 Så hva skal til for å leve et så enkelt, trygt og sikkert mobilliv som mulig – uten unødvendige bekymringer?

Du finner svaret i Telenors 6 helt nye mobilabonnement. Hvilket passer deg og din familie best?

3 grunner til at dette kanskje er årets beste mobilabonnement:

1. For sikkerhetens skyld

Digital sikkerhet er en nødvendighet for alle som er på nett. For selv om vi i dag er mer oppmerksomme på digitale trusler og farer, finnes det fortsatt ting vi ikke kan forutse eller forhindre.

Alle Telenors nye abonnement inkluderer derfor viktige sikkerhetstjenester som gjør mobilhverdagen enda enklere og mye tryggere:

En sikkerhetsgrunnpakke er inkludert i samtlige abonnement og består av:

  • Nettslett – gir deg hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett, samt psykologbistand

  • Se Hvem – gir deg full kontroll på ukjente nummer

  • Min Sky – tar vare på alle bildene dine

  • Nettvern – hindrer deg fra å besøke falske nettsider

I tillegg er to ekstra tjenester inkludert i tre av nyhetene:

  • Nettvern+ – et forsterket sikkerhetsfilter som gjør at du surfer enda litt tryggere

  • Orden – en app som lar deg lagre viktige dokumenter – og dele trygt med dem som trenger det

TIPS: De yngste mobilbrukerne får i tillegg egne, skreddersydde sikkerhetstjenester – blant annet Sikker Bruk og Mobilmerket.

Gutt holder mobil og har årets beste mobilabonnement

Det beste mobilabonnementet for barn? De nye abonnementene har flere tjenester som gjør hverdagen tryggere og sikrere.

Finn ditt beste mobilabonnement

Ubegrenset Pluss: Ubegrenset data med fri fart, sikkerhetsgrunnpakke, Nettvern+, Orden og 2 ekstra SIM-kort er inkludert. Du kan få familierabatt og/eller aldersrabatt.

Ubegrenset Medium: Ubegrenset data med fri fart, sikkerhetsgrunnpakke, Nettvern+ og Orden er inkludert. Du kan få familierabatt og/eller aldersrabatt.

Ubegrenset Basis: Ubegrenset data med 200 Mbit/s og sikkerhetsgrunnpakke er inkludert. Du kan få familierabatt og/eller aldersrabatt.

Mer 8 GB: 8 GB med 200 Mbit/s, sikkerhetsgrunnpakke, Nettvern+, Orden, Data Boost og Data Rollover inkludert. Du kan få aldersrabatt.

Enkel 8 GB: 8 GB med 200 Mbit/s, sikkerhetsgrunnpakke og Data Rollover inkludert. Du kan få aldersrabatt.

Litt 2 GB: 2 GB med 200 Mbit/s, sikkerhetsgrunnpakke og Data Rollover inkludert. Du kan få aldersrabatt.

Les mer og bestill ditt nye mobilabonnement her >

2. Alltid nok data

Ubegrenset data eller fast datamengde?

Med Telenors nyheter kan du enkelt velge det som passer deg best, men husk også at det er enkelt å bytte hvis du skulle få nye behov og vaner. Det er nemlig ingen binding på noen av nyhetene.

Med ubegrenset data har du alltid full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil – perfekt for deg som ikke vil tenke på data. Du kan bare slappe av og surfe, streame og snappe så mye du vil. Husk også at du kan bruke mobilen akkurat som hjemme i EU/EØS og Storbritannia – helt uten ekstra kostnad!

Bruker du normalt ikke så mye data, men trenger mer i perioder – f.eks. på hytta eller ferie? Da bør du velge abonnementet Mer 8 GB. I tillegg til 8 GB hver måned, får du nemlig tjenesten Data Boost inkludert.

Med Data Boost kan du bruke 100 GB ekstra data tre uker i året – akkurat når du vil – uten ekstra kostnad. 

Les mer om Data Boost og andre datatips >

TIPS: Ubegrenset Pluss er det et beste mobilabonnementet for deg som bruker data på flere dingser. Det inkluderer nemlig to ekstra SIM-kort! Disse kan du bruke i smartklokke, nettbrett, ruter eller ekstra mobil.

3. Gode rabatter

Det kan fort lønne seg å samle hele familien hos Telenor. Dere kan nemlig få familierabatt.

Eier du flere abonnement med ubegrenset data, betaler du bare fullpris for det dyreste – og får familierabatt på resten. En smart løsning for alle mobilglade familier, der altså.

Men det stopper ikke der …

Mor har årete beste mobilabonnement og tar bilde av familien

Hvilken mobilglad familie sier vel ikke ja takk til familierabatt på mobilabonnement?

Det er også mulig å få aldersrabatt:

  • Alle under 30 år får aldersrabatt på samtlige nye abonnement – perfekt for studenter som kan få både mye data for pengene og en ekstra trygg mobilhverdag. Er dette det beste mobilabonnementet for alle under 30 med trang lommebok og et aktivt digitalt liv?

  • De yngste mobilbrukerne (under 13 år) kan få ekstra god aldersrabatt på abonnement med fast datamengde. Med rabatten blir det mye data for pengene – samtidig som hverdagen blir tryggere for både barn og foreldre.

 Merk: Aldersabatt kan ikke kombineres med familierabatt.

TIPS: Har du et abonnement med fast datamengde og trenger ekstra data en måned? Da kan du gå inn i Mitt Telenor-appen og kjøpe en datapakke med 8 GB (inkl. Data Rollover) til bare 149 kr.

Les mer om alle nyhetene og rabattene her >