Sjekk datasaldoen ved månedsslutt i Mitt Telenor

Har du et av Telenors mobilabonnementer – U11, U18, Yng eller FRIHET – da har du også Data Rollover.
Spar opp data med Data Rollover

Data Rollover er automatisk aktivert. Det betyr at ubrukt mobildata ikke slettes, men spares til neste måned. Eller for den saks skyld lenger, helt frem til den trengs.

Har du oversikt over hvor mye data du bruker og hvor mye du har spart opp?

Med disse tipsene får du full oversikt. Et hint vi kan gi med en gang, er at den absolutt enkleste måten å følge med på dataen din – både hva du har brukt, og hva du har spart opp – er ved å bruke appen Mitt Telenor.

Last ned appen og logg inn med samme brukernavn som du bruker på Mine sider:

Hvordan fungerer Data Rollover?

Med Data Rollover vil ubrukt mobildata fortsette å «rulle over» til neste måned – helt frem til du får bruk for den.

Så mye data kan du spare

Du kan totalt spare opp like mye data som du har i abonnementet ditt. Har du for eksempel 10 GB inkludert, vil du kunne samle opp 10 GB til, slik at du på meste har 20 GB tilgjengelig.

Det gir en betryggende buffer, som kanskje kommer spesielt godt med i sommerferien, samt rundt høytider som jul og påske – når du er mindre hjemme eller på jobb.

Følg med i Mitt Telenor

Hvor mye data du har til enhver tid kan du altså følge med på i Mitt Telenor-appen. En kjapp innføring i hva du kan gjøre i appen ser du her:

I Mitt Telenor kan du også se databruken din og følge med på kostnadene i utlandet. Men husk: Er du på ferie innenfor EU og EØS kan du surfe akkurat som hjemme – og bruke i vei av dataen du har spart opp med Data Rollover på forhånd.

Populært på Online.no nå: