Spar mobildataen du ikke bruker

Med Data Rollover fra Telenor overføres ubrukt data til neste måned.
Med Data Rollover kan du spare mobildata

Noen måneder bruker du kanskje mer mobildata enn du pleier – og andre måneder bruker du gjerne mindre.

Mens ubrukt data tidligere er blitt borte ved månedens utløp, kan du med  Data Rollover spare opp mobildata du ikke bruker.

Data Rollover er automatisk aktivert på alle Telenor-abonnement, uten at det koster deg noe ekstra. Dermed vil all data du ikke bruker opp en måned bli overført til neste.

Spar og overfør data til neste måned

Det er ingen grense på hvor lenge du kan spare på dette, slik at du alltid har litt ekstra å gå på når behovet for litt ekstra data melder seg.

Kanskje kan det for eksempel være greit med litt ekstra mobildata når moderne strømmevaner skal bli med på fjellet – eller om du må jobbe litt ekstra på laptopen på hytta.

Du kan spare opp like mye data som du har i abonnementet ditt. Om du for eksempel har 5 GB inkludert, kan du totalt spare opptil 5 GB – altså kan du på det meste ha 10 GB tilgjengelig.

Så mye data får du ekstra i måneden med Data Rollover

Stadig raskere fart på mobilnettet

Samtidig med at surfevanene våre er i stadig endring, følger for de fleste også et økende behov for mer data, bedre dekning og raskere fart.

Dette så vi helt tydelig da Telenor i fjor høst skrudde av alle fartsbegrensinger i mobilnettet. Snittfarten til alle mobilbrukere her til lands gikk da rett til værs, og høyest var utviklingen i Telenors nett. Dette ifølge tall fra Speedtest fra Ookla – som også viser at Telenor var klart raskest i 4. kvartal 2016.

At Telenor klarer å levere så gode hastigheter, tilskrives det siste årets storstilte dekningsutbygging med støtte for 4G+ og 4G++, sistnevnte med en teoretisk topphastighet på 450 Mbit/s.

Det innebærer at mange nå faktisk surfer raskere på mobilen enn de gjør på hjemmenettet sitt ... og da kan det godt tenkes at litt ekstra data kommer godt med.

Data Rollover lar deg spare ubrukt data

Populært på Online.no nå: