Slik ser du film og tv på nettbrettet uten WiFi

Du trenger ikke trådløst nettverk eller TV. Her er 3 gode grunner til å bruke Data-SIM!
Data-SIM

Med et ekstra SIM-kort til iPaden, kan du surfe på flere enheter samtidig.

Om nettbrettet ditt støtter et SIM-kort, kan du surfe uavhengig av et trådløst nettverk – noe som er perfekt om du vil surfe på farta.

Alt du trenger er et ekstra SIM-kort, et såkalt Data-SIM, som lar deg surfe på datapotten som allerede er inkludert i mobilabonnementet ditt.

Her er 3 gode grunner til å bruke Data-SIM:

1. Surf på stor skjerm

Selv om mobiltelefonene stadig blir større, er de ikke helt i nettbrettklassen ennå. Og bare innrøm det – det kan bli slitsomt å stirre på den lille skjermen i lang tid, spesielt når det snører seg til på slutten av for eksempel femmila.

Med Data-SIM kan du surfe med en stor skjerm – perfekt for lange e-poster, videoklipp ... og lange seanser med OL-kikking midt på natta.

2. Surf samtidig som du snakker

Skal du på hytta? Eller jobbreise? Da er det greit å kunne surfe med nettbrettet i tillegg til mobilen. Slik slipper du å avslutte det du holder på med når noen ringer.

Du trenger heller ikke ta telefonen vekk fra øret dersom samtalen krever at du sjekker noe på nettet mens du prater.

3. Flere brukere – full kontroll

Lange reiser kan være slitsomt for hele familien, og en iPad kan være god adspredelse for flere. Med Data-SIM kan du la barna eller partneren surfe på nettbrettet i bilen eller på hytta, uten at du mister kontroll over forbruket. Varslinger for databruk kommer til begge SIM-kort.

Sørg for at du har nok data!

Alle som har mobilabonnement Fleksi, Medium, Trygg, Yng eller U18 får Data-SIM for kun 29 kroner ekstra i måneden.

Med det nye mobilabonnementet Fleksi har du alltid nok data til å kunne bruke både mobilen og iPaden til hva du vil. Abonnementet tilpasser seg nemlig til din databruk hver måned, uten at du trenger å stresse med kjøp av ekstra data.

Populært på Online.no nå: