Søk
Meny

Derfor trenger du ikke lenger bekymre deg for mobildata

Par som streamer musikk sammen

«Mobildata er viktigere enn penger!» Nå får alle det de trenger – uansett alder og behov.

Telenor har lansert lansert det nye mobilabonnementet Next, som gir deg ubegrenset med mobildata.

Dette kommer i tillegg til original-abonnementene, som lar deg velge en fast datapakke, samt Yng-, U18 og U11-abonnementene for familiens yngstre.

En rød tråd som går igjen i alle abonnementene, er viktigheten av å ha god tilgang på mye mobildata – og dekning i verdensklasse.

Vi bruker stadig mer data

For hvert år som går, økerTelenors kunder bruken av mobildata betydelig. På landsbasis har økningen de siste årene vært på rundt 70 prosent årlig.

Mens snittbruken for mobildata i 2008 lå på bare 2,8 megabyte i måneden, trenger de fleste i dag flere gigabyte per måned. Dette går hånd i hånd med utviklingen på nettet ellers, med stadig mer innhold (og da spesielt video) som streames på direkten.

Det er også en klar sammenheng mellom hvem som bruker mest mobildata, og hvilken mobil de bruker: Faktisk er det iPhone-eierne som bruker mest, og da gjerne de som har kjøpt de største modellene ... som kanskje brukes til å streame mer video?

Mer til de som virkelig trenger det

Når Telenor nå lanserer Next, er det basert på innsikt som viser at nordmenn bare bruker mer og mer mobildata ... en trend som neppe vil endre seg med stadig bedre mobiler og raskere hastigheter – en utvikling som bare vil fortsette med utrullingen av 5G-nettet.

Dette er Next

  • Med Next får du ubegrenset data – og bestemmer selv hastighet på abonnementet ditt.

  • Du kan velge mellom følgende hastigheter: Normal med opptil 10 Mbit/s, Rask med opptil 100 Mbit/s og Maksimal med opptil 300 Mbit/s på 4G.

  • Bruker du 100 GB mobildata, reduseres hastigheten automatisk til 3 Mbit/s. Dersom du ønsker å fornye hastigheten, kan du kjøpe en Hastighetsreload.

  • Du har ubegrenset data i hele EU/EØS, mens hastigheten bestemmes av lokale operatører.

  • Du får med: Nettvern, Min Sky og Se Hvem.

Les mer om Next

«Mobildata er viktigere enn penger!»

Telenors nye mobilabonnementer gjenspeiler nettopp dette at alle nordmenn er opptatt av mobildata, uansett alder.

Men kanskje er behovet tydeligst hos ungdom og unge voksne: Det er ikke lenger sjelden å høre at «mobildata er viktigere enn penger».

Unge sparer data med Music Freedom

For de som hører mye på musikk, er Music Freedom midt i blinken. Tjenesten, som er inkludert i Yng og U18, gjør det mulig å strømme musikk uten at det spiser av datakvoten. Så godt som alle bruker en strømmetjeneste i dag, men med Music Freedom trenger man da ikke lenger tenke på offline-spillelister på farten.

Om du som forelder er bekymret for at barnet skal bruke for mye data, har Telenor inkludert datakontroll i U18- og U11-abonnementene. Tjenesten sørger for full stopp på bruk av data når den inkluderte mengden er brukt opp. Det betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at datakostnadene løper løpsk. Perfekt for den som betaler for moroa.