Søk
Meny

Dette er 15 GB+

Ung kvinne sitter på toget, ser ut av vinduet og lytter til musikk på mobilen.

Telenor har lansert 15 GB+ – et mobilabonnement for deg som vil være trygg på at du har nok data når du er på farten.

Hvor mye data bruker du på mobilen? Det er en kanskje en stund siden sist du sjekket. Eller kanskje du vet det så altfor godt, og sparer inn data der det trengs.

Husk bare at høyere databruk ikke bør resultere i høyere skuldre. Derfor lanserer Telenor nå abonnementet 15 GB+, slik at du skal være trygg på at du alltid har nok data. Du får nemlig hele 15 gigabyte hver måned – pluss litt til, hvis du trenger det.

Les mer og bestill 15 GB+ >

For deg som utnytter mulighetene i mobilen

15 GB+ er for deg som bruker mobilen mye, men ikke hele tiden – og som benytter deg av alle de fantastiske mulighetene som dagens smarttelefoner legger opp til.

Du er en viderekommen mobilbruker, med variert bruksmønster, som aller helst vil slippe å tenke på hvor mye data du bruker når du er på farten. Det viktigste er, at du er trygg på at du alltid har nok data når du trenger det – og det har du med 15 GB+.

Som navnet avslører, får du hele 15 gigabyte hver måned. Skulle du trenge mer, kan du bare fortsette å bruke mobilen med en lavere hastighet.

Velg hastighet selv

Med abonnementet 15 GB+ kan du skreddersy hastigheten på nettet. 

Den laveste hastigheten egner seg for strømming av all slags video- og lydinnhold i vanlig kvalitet. De høyeste hastighetene er for deg som foretrekker å strømme eller laste ned i 4K – eller for eksempel vil ha optimal flyt når du spiller mot andre over nettet.

Dette er hastighetene du kan velge mellom:

  • Normal (opptil 15 Mbit/s)

  • Rask (opptil 150 Mbit/s) 

  • Maksimal (opptil 300 Mbit/s med 4G og opptil 1000 Mbit/s med 5G).

Legg merke til topphastigheten for deg som har 5G-mobil: 1000 Mbit/s tilsvarer en nedlastingshastighet på 125 megabyte i sekundet.

Skal du laste ned en film (cirka 5-6GB) fra Netflix for å se offline på flyet, vil det ta deg cirka 5-6 sekunder å laste ned på maks hastighet. 

Det er kjapt!

Så mye data bruker du på ulike tjenester >

Vær trygg på nett og mobil

Du får også flere viktige sikkerhetstjenester inkludert i 15 GB+. De gjør det tryggere å bruke mobilen, og lettere å få hjelp hvis noe skulle skje. 

Nettslett er utviklet i samarbeid med HELP Forsikring, og er inkludert i alle Telenors private mobilabonnement. Med tjenesten kan du blant få advokatbistand dersom du blir utsatt for netthets, eller skulle oppleve at dine private bilder kommer på avveie.

Nettvern er også inkludert. Dette er et filter i selve Telenor-nettet, som reduserer sjansen for at du klikker deg inn på nettsteder som forsøker å svindle deg, stjele informasjon eller installere skadelig programvare.

Med Min Sky får du trygg lagring av bildene dine på ett sted – uansett hvor mange du tar. Bildene er lett tilgjengelig på tvers av alle enhetene dine.

Med appen Se Hvem kan du se hvem som ringer, bli varslet om svindelanrop, reservere deg mot telefonsalg og ta vare på kontaktene dine. Mister du mobilen eller kjøper en ny, er det enkelt å overføre kontaktlisten din til ny mobil.

Alltid ekstra trygghet med Telenor >

Hvis du ønsker en oversiktlig, enkel og trygg mobilhverdag, er det altså bare å sjekke ut nye mobilabonnementet 15 GB+.