Søk

Online.no

Meny

Dette er Telenor-fordelene som kan gjøre ferien enda bedre

Mer data, mer musikk og bedre plass på mobilen – kjenner du til alle disse?

Uansett hva du skal i ferien, har Telenor et abonnement som passer for deg. Fleksi, Trygg, Medium, Yng og U18/U11 er alle tilpasset ulike behov og aldersgrupper.

Uavhengig av hvilket abonnement du har, får du både trygghet og flere nyttige tjenester med på kjøpet. Her er 9 av de beste fordelene – og flere av dem er ekstra greit å kjenne til nå før sommerferien.

1. Data Rollover – ta overskuddsdata med på ferie

Noen måneder bruker du kanskje litt mindre data enn du har har inkludert i abonnementet ditt – mens du andre måneder trenger mer.

Uansett hvilket Telenor-abonnement du har, kan du med Data Rollover spare ubrukt data til du får bruk for den. Surfer du for eksempel litt mindre i juni, kan du ta med deg all dataen du har spart på ferie – og har dermed litt mer å gå på enten du er på stranda eller i campingvogna.

Du kan totalt spare opp like mye data som du allerede har inkludert i abonnementet.

Med Data Rollover kan du ta med deg ubrukt data fra en måned til den neste.

2. Bruk data bekymringsløst i EU/EØS

Selv om du skal feriere på kontinentet, trenger du ikke uroe deg for surfeutgiftene.

Med Fleksi, Medium, Trygg, Frihet, Yng eller U18, kan du bruke mobilen som hjemme i hele EU- og EØS-området. Det betyr at du ikke trenger å frykte «dataroaming»-varselet når du lander – men i stedet kan bruke data som hjemme, uten ekstra kostnad.

Husk bare at det gjelder egne priser for surfing på danskebåten og andre ferger i internasjonalt farvann, ettersom mobiltrafikken da gjerne sendes via satelitt.

3. Music Freedom – hør favorittmusikken uansett hvor du er

Få ting akkompagnerer strandlivet, storbyvandringen eller backpackingen bedre enn god musikk.

Med Music Freedom kan du streame så mye musikk du vil, uten å bruke av inkludert data i abonnementet ditt. I Yng-abonnementet er Music Freedom allerede inkludert – og nå får du også Music Freedom inkludert i Fleksi

Har du ikke Yng eller Fleksi, kan du bestille Music Freedom som en egen ekstratjeneste.

4. Hjelp ved svindel og identitetstyveri med Sikker ID

Dessverre er svindel og identitetstyveri noe mange blir utsatt for – bare i 2016 opplevde 150 000 nordmenn ID-svindel på nett.

Heldigvis er det hjelp å få: Med Sikker ID får du god assistanse ved svindel og ID-tyveri. Du blir varslet om noen bruker innloggingsdetaljene dine, og dersom du blir utsatt for misbruk og svindel, får du juridisk hjelp. Sikker ID er inkludert i abonnementet Trygg

Har du et annet abonnement, kan du bestille Sikker ID som en egen tilleggstjeneste.

5. Sikre feriebildene dine i Min Sky

Alle abonnementene gir ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky – da gjelder det også å ha nok plass på mobilen til ferieminnene.

Frigjør Plass er en helt ny funksjon i Min Sky som gjør det enkelt å fjerne bilder og videoer du har lagret både på mobilen og i skyen.

Husk at du også med fri roaming i EU/EØS kan laste opp feriebildene i skyen rett fra stranden eller musikkfestivalene rundt om i Europa, og dermed unngå krisen det er å miste noen av minnene.

6. Du har full kontroll over feriesurfingen

Selv med fri roaming i EU/EØS og Data Rollover, kan du ende opp med å trenge mer enn den inkluderte datamengden i abonnementet ditt. Da kan Mitt Telenor-appen være gull verdt!

Her får du full oversikt over databruken, du kan administrere bonusdata fra Familiebonus og du kan fylle på mer data bare med noen få tastetrykk. Du kan også aktivere Datakontroll som sperrer all bruk av data utover det du har inkludert – en real håndsrekning til den overivrige surfer!

Datakontroll er automatisk aktivert i abonnementene Trygg, Yng og U18/U11.

Hvis uhellet er ute

Vi gjør alt for å levere erstatningsmobil innen én virkedag, men av og til kan det ta litt mer tid:

  • Ved mange skadesaker kan saksbehandlingen ta lengre tid, slik at det tar mer enn én virkedag å levere erstatningsmobilen.
  • Du må oppgi en fast adresse og være tilgjengelig mellom kl. 8-16. Dette gjelder også i utlandet.
  • I utlandet må du oppgi et lokalt telefonnummer, som du er tilgjengelig på.
  • Eventuell tollbehandling i landet du befinner deg i kan påvirke leveringstiden.

7. SWAP Plussforsikring: Få erstatningstelefon neste virkedag om uhellet er ute!

Vil du gå inn i ferien med en ny telefon, betaler du ingenting i kassen når du kjøper mobil med SWAP. Kjøpesummen fordeles over to år, med en fast, lav månedspris.

Og med en SWAP-avtale er skjermforsikring allerede inkludert. I tillegg får du tilgang til vår aller beste forsikring, SWAP Plussforsikring, som omfatter alle uforutsette skader, uhell og tyveri. Skulle det skje noe uventet med mobilen din, får du en tilsvarende mobil neste virkedag – i hele Europa!

8. Fleksi tilpasser seg din databruk

Varierer databruken din seg fra måned til måned? Da kan det nye abonnementet Fleksi være midt i blinken for deg.

Abonnementet har flere nivåer med tilgjengelig data du kan bruke til å surfe: Hver måned starter du med 10 GB. Bruker du mer, går du automatisk over til neste nivå. For hvert nivå får du minst 5 GB for 50 kroner – helt opp til 60 GB for 799,-.

Og neste måned? Ja, da starter du på 10 GB igjen. Dersom du vil bestemme på forhånd hvor mye data du skal bruke, kan du sette en data grense i Mitt Telenor-appen eller på Mine sider.

9. Få gratis bonusdata – hver måned

Familiebonus gir ekstra data hver eneste måned, helt kostnadsfritt. Hver måned deler faktisk Telenor ut totalt 381 497 GB ekstra data. Får du en bit av kaken?

Samler du minst tre Telenor-produkter i én Familiebonus, får du 1,5 GB ekstra som kan fordeles fritt mellom de som er med. Legg til flere produkter og få ytterligere 0,5 GB for hvert av de.

Og det er ingen krav til familiære bånd – hvem som helst kan bli med i din Familiebonus. Jo flere i «familien», desto mer gratis data til surfing og strømming!