Gode grunner til å velge mobilabonnement fra Telenor

Du får mer inkludert enn du kanskje er klar over.
11 grunner til å bytte til Telenors nye abonnementer

Hos Telenor kan du velge mellom mobilabonnementene Fleksi, Trygg, Medium, Yng og U18/U11.

Abonnementene er tilpasset ulike aldersgrupper og behov, og uansett hvilket abonnement du har, er det alltid noen inkluderte fordeler.

Har du ennå ikke mobilabonnement fra Telenor? Her har du et knippe gode grunner til å velge Telenor.

1. Surf på det kjappeste mobilnettet

Telenor har det raskeste nettet

Her kan du se snittet for hvor rask nedlastingshastighet Telenors mobilbrukere opplevde i Speedtest fra Ookla i første kvartal 2017.

Innen utgangen av året skal 99,8 prosent av Norges befolkning ha 4G-dekning fra Telenor, utendørs der de bor. Den gode dekningen ligger i bunn enten du har Fleksi, Medium, Trygg, Frihet, Telenor Yng eller U18.

Samtidig øker opp- og nedlastingshastighetene. Snittfarten for alle Telenor-kunder lå i 1. kvartal 2017 på 54,92 Megabit per sekund (Mbit/s) – klart raskest i Norge, ifølge Speedtest fra Ookla

Den teoretiske topphastigheten med 4G++ er på hele 450 Mbit/s, og fortsetter å øke. Har du mobilabonnement hos Telenor, har du også fri fart.

2. Data Rollover - ta med ubrukt data til neste måned

Telenors abonnementer inneholder 100 MB til 60 GB data i måneden. Noen måneder bruker du kanskje litt mindre enn det, mens andre måneder trenger du mer.

Med både Fleksi, Medium, Trygg, Frihet, Yng og U18 har du Data Rollover, og kan spare data frem til når du har bruk for den. Du kan spare opp like mye data som du allerede har i abonnementet.

Telenors abonnementer med Data Rollover

3. Bruk i EU/EØS er inkludert

Har du Fleksi, Medium, Trygg, Frihet, Yng eller U18, kan du bruke mobilen som hjemme i hele EU- og EØS-området. Det betyr at du trygt kan overse «dataroaming»-varselet når du lander – og fortsatt bruke dataen din som vanlig, uten ekstra kostnad.

Har du spart opp litt med Data Rollover før ferien, har du kanskje også litt ekstra å gå på?

4. Prat over WiFi og 4G-nettet

4G-nettet er i utgangspunktet laget for overføring av mobildata – ikke tale. Når du ringer, har du før hoppet over på 2G eller 3G-nettet.

Men ikke nå lenger. Har du en nyere mobil som støtter det, har du nå både 4G Tale og WiFi tale, og kan med andre ord ringe både over 4G og det trådløse nettverket hjemme. Det gir bedre dekning både ute og inne – og, ikke minst, langt bedre samtalekvalitet.

5. Music Freedom

Er du glad i musikk? Med Music Freedom kan du streame så mye musikk du vil uten å bruke av inkludert data i abonnementet ditt. Music Freedom er allerede inkludert i Yng, og nå får du også Music Freedom inkludert i vårt nye abonnement Fleksi

Har du ikke Yng eller Fleksi, kan du bestille Music Freedom for kun 49,- per måned.

6. Hjelp ved svindel og identitetstyveri med Sikker ID

Svindel på mobilen har dessverre blitt et mer og mer utbredt fenomen, men heldigvis er det hjelp å få! Med Sikker ID får du hjelp ved svindel og identitetstyveri. Sikker ID er inkludert i abonnementet Trygg

Har du et annet abonnement, kan du bestille Sikker ID for kun 49,- per måned.

7. Ta vare på alle bildene dine i nettskyen

Alle abonnementene gir ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky. Siden du også har EU/EØS inkludert, betyr det for eksempel at du kan laste opp feriebildene i skyen rett fra stranden eller fra bygatene rundt om i Europa, uten å være redd for å miste noen av minnene.

Det er selvfølgelig like viktig her hjemme i Norge. Ikke minst vil du sette pris på hvor enkelt det blir å finne igjen bildene når du bytter mobil.

8. Du kan alltid ha nyeste mobil

Telenors abonnementer med SWAP

Du betaler ingenting i kassen når du kjøper mobil med SWAP. I stedet fordeles kjøpesummen over to år med en fast, lav månedspris.

Før den tid kan du imidlertid bytte til ny mobil, med en ny SWAP-avtale. Da leverer du inn den gamle, og får slettet det utestående beløpet opp til tolv måneder. Mobilen du leverer inn nullstilles, og gis et nytt liv i utlandet.

Når du kjøper med SWAP er skjermforsikring inkludert. Du får også tilgang til vår aller beste forsrikring, SWAP Plussforskring.

9. Hold oversikt med Mitt Telenor-appen

Sjekk databruken i Mitt Telenor

Mitt Telenor-appen har du full oversikt og kontroll over abonnementet ditt, og andre abonnementer du administrerer.

I appen kan du blant annet følge med på forbruket (i inn- og utland), betale eller utsette fakturaer, kjøpe tilleggstjenester og datapakker, bytte abonnement, finne nærmeste Telenorbutikk, sperre SIM, vise PUK-koden, og mye mer. Du logger inn med samme brukernavn og passord som på Mine sider.

10. Du har full kontroll over kostnadene

Er du redd for å overskride den inkluderte datamengden i abonnementet ditt? Da kan du aktivere Datakontroll. Tjenesten sperrer all bruk av data utover det du har inkludert, og kan enkelt aktiveres/deaktiveres etter behov. Dette gjør du i Mitt Telenor-appen. Datakontroll er automatisk aktivert i abonnementene Trygg, Yng og U18/U11.

11. Det er lett å få tak i kundeservice

Er det noe du ikke får løst med Mitt Telenor, kan du finne mange spørsmål og svar på Mobilhjelp-sidene. Finner du fortsatt ikke det du er ute etter, er det enkelt å ta kontakt med Telenor på telefon (ring 09000 mellom 08.00 og 20.00) og på Facebook.

Populært på Online.no nå: