Søk
Meny

Slik finner du mobilabonnementet for deg

familie mobiler nettbrett nye mobilabonnement

Uansett hvem du er, så finnes det et mobilabonnement som passer for dine behov. Se bredden i Telenors nye mobilabonnement!

Når du skal velge nytt mobilabonnement, er det mye du må ta hensyn til. Da blir det også fort tydelig at ikke alle abonnement passer like godt for alle.

Heldigvis er det noe for alle og enhver blant Telenors mobilabonnement – uansett hvilken fase av livet du måtte befinne deg i.

Alt sammen på Norges raskeste 5G-nett, selvfølgelig. Men siden mobilhverdagen også består av mer enn bare fart og dekning, setter Telenor også sikkerhet i høysetet i alle abonnementene.

Hvilket abonnement passer for deg?

Blant de seks nye abonnementene er det et rikt utvalg av funksjonalitet, sikkerhet og hastighetsvalg – designet for å passe akkurat deg og din livsstil best mulig.

Her er fire eksempler på hvem de ulike abonnementene kan passe for – og hvorfor!

Kari (35): Alltid på farta, alltid på nett

dame mobile nye mobilabonnement

Det som startet som en strikkehobby for Kari (35) er nå blitt en fulltidsgeskjeft (og litt til) med blogg, bøker, nettkurs, sosiale medier og mye mer. Det er derfor ikke sjelden at jobben glir sømløst over i bilturen til familiehytta … med det siste videomøtet i passasjersetet mens ungene krangler om Netflix i baksetet.

Når hun er påkoblet absolutt hele tiden, gjerne med store filer som flyr både opp til og ned fra skyen, er det ingen tvil om at Kari må ha mobilabonnement som aldri står i veien for behovene hennes – uansett hva de er, eller hvor de måtte oppstå. Da er ubegrenset data og full 5G-fart helt avgjørende.

Er du som Kari, kan det godt tenkes at Telenors nye mobilabonnement Ubegrenset Pluss kan være midt i blinken?

Velger du Ubegrenset Pluss har du ubegrenset databruk med fri fart, forsterket sikkerhet og to ekstra SIM-kort inkludert.

De ekstra SIM-kortene er perfekte om du for eksempel har flere telefoner, smartklokke, nettbrett eller laptop med SIM-funksjonalitet.

Sikkerhetsfunksjonene i Ubegrenset Pluss er de beste i klassen, med produkter som Nettslett, Min Sky, Se Hvem, Nettvern+ og Orden inkludert.

(Artikkelen fortsetter nedenfor).

Her er en kjapp oversikt over nyhetene:

Ubegrenset Pluss: Ubegrenset data med maks fart, sikkerhetsgrunnpakke, Nettvern+, Orden og 2 ekstra SIM-kort er inkludert. Du kan få familierabatt og/eller aldersrabatt.

Ubegrenset Medium: Ubegrenset data med maks fart, sikkerhetsgrunnpakke, Nettvern+ og Orden er inkludert. Du kan få familierabatt og/eller aldersrabatt.

Ubegrenset Basis: Ubegrenset data med 200 Mbit/s og sikkerhetsgrunnpakke er inkludert. Du kan få familierabatt og/eller aldersrabatt.

Mer 8 GB: 8 GB med 200 Mbit/s, sikkerhetsgrunnpakke, Nettvern+, Orden, Data Boost og Data Rollover inkludert. Du kan få aldersrabatt.

Enkel 8 GB: 8 GB med 200 Mbit/s, sikkerhetsgrunnpakke og Data Rollover inkludert. Du kan få aldersrabatt.

Litt 2 GB: 2 GB  med 200 Mbit/s, sikkerhetsgrunnpakke og Data Rollover inkludert. Du kan få aldersrabatt.

Les mer og bestill ditt nye mobilabonnement her >

Familien på fem: Mange ulike behov under samme tak

Har du familie, har du også forstått hvor mange forskjellige mobilbehov som kan oppstå under samme tak.

Her har heldigvis Telenors nye mobilabonnement svært gode muligheter for gunstige løsninger og rabatter.

Si at dere er en familie på fem, med to voksne og tre barn – to av barna er tenåringer, og én har såvidt fått sin første mobiltelefon. Mamma og pappa har begge jobber som gjør at de er mye på farta, men er også ofte på steder med WiFi. Samtidig krever hytta sitt av databruk flere ganger i året. Hva bør de da velge?

tenåringer mobil nye mobilabonnementer

Her er det flere alternativer, men kanskje mamma kan dele av sitt abonnement til ulike dingser, laptoper og nettbrett på hytta – og skaffe seg Ubegrenset Basis? Da får hun ubegrenset bruk samt flere av Telenors beste sikkerhetsfunksjoner inkludert. Ubegrenset Medium med ekstra sikkerhetstjenster kan også være et alternativ, hvis hun ønsker ekstra trygghet i hverdagen.

Pappa har kanskje ikke like stort databehov, men han behandler flere sensitive filer og er opptatt av sikkerhet – så da bør han nok gå for Mer 8 GB – og få alle de mest avanserte sikkerhetsfunksjonene og Data Boost inkludert.

Med Data Boost kan han aktivere 100 GB ekstra data i en uke 3 ganger årlig – helt uten ekstra kostnad.

For de to tenåringene er det viktig at de har nok data, mens mamma og pappa også er opptatt av sikkerhet, selv om de kanskje ikke trenger alle tjenestene. Her kan de for eksempel velge mellom Ubegrenset Basis og Enkel 8 GB, avhengig av hvor mye data de egentlig trenger. 

Og for minstemann er nok Litt 2 GB mer enn nok … i alle fall i starten. Det er også viktig å huske at de yngste mobilbrukerne får egne, skreddersydde sikkerhetstjenester inkludert – blant annet Sikker Bruk og Mobilmerket – så her blir mobilhverdagen tryggere (for både barn og foreldre).

Med familierabatt betaler familien kun fullpris for det dyreste, ubegrensede abonnementet –  alle de andre ubegrensede får redusert månedspris! Og barna som har abonnement med fast datamengde? De får selvsagt aldersrabatt.

Arne (68): Nyter livet i full fart

eldre mann mobil nye mobilabonnementer

Alder er ingen begrensing, heller ikke når det kommer til mobilbruk. Det vet også Arne, som akkurat har gått av med pensjon – men som på ingen måte har tenkt å roe ned tempoet av den grunn.

Tvert imot: Det erdet begynner for den spreke 68-åringen, med reiser, utflukter og opplevelser som lenge har latt vente på seg. Og da har ikke Arne tenkt til å la mobilabonnementet stå i veien. Enten han skal FaceTime med barnebarna, følge med på live-sport i snekka eller endelig ha tid til å sjekke ut alle fluefiske-videoene som har lokket på YouTube, må han ha god data og dekning.

Er du som Arne, kan et abonnement som Ubegrenset Medium være supert. Her får du ikke bare 5G-fart og ubegrenset databruk, men sikkerheten er også helt på topp. For Arne betyr det at han kan senke skuldrene litt ekstra, ettersom han vet at mange med onde hensikter gjerne retter svindelforsøkene sine mot folk som er litt oppi åra.

Ja, så blir også alle bildene av både storfangst og barnebarn automatisk og helt ubegrenset lastet opp i Min Sky i full kvalitet – der det også er lett å dele med både venner og familie.

Studenten Jonas (24): Mest mulig, for minst mulig

ung mann mobil nye mobilabonnement

Jonas (24) er aktiv student på et av Norges største universiteter, og er svært opptatt med alt fra forelesninger og studentforeningsarbeid til kaféslaberas med medstudenter og venner. Her er det mange både Snap-er, TikTok-videoer og Instagram-bilder som skal lastes opp og ses, og det går også hett unna på studiefronten.

Plutselig skal nytt, digitalt pensum på 500 MB lastes ned – eller direktesendingen av gårsdagens forelesning ses på toget på vei til hjembyen. Og da går det fort unna på databruken. 

Samtidig er ikke studenter kjent for å ha best råd her i landet – men Jonas har likevel behov for et abonnement som dekker hans behov.

For en som Jonas kan derfor Ubegrenset Basis være en god match. I dette abonnementet får du ubegrenset data, 200 mbit/s hastighet og Telenors sikkerhetsgrunnpakke

Og siden han er under 30 år, får han også aldersrabatt – hele 100 kroners avslag per måned, faktisk!