Nå er det ingen binding hos Telenor

Behovene dine endrer seg. Hos Telenor kan du til enhver tid ha det abonnementet som passer deg best.
Fra nå av er det ingen bindingstider hos Telenor

Tradisjonelt har det vært vanskelig å orientere seg i jungelen av mobiltilbud, ikke minst de forskjellige prisene med og uten binding. Kanskje fikk du heller ikke akkurat det du var ute etter, eller situasjonen eller behovene dine har endret seg – men du står fast med abonnementet på grunn av bindingen.

Det trenger du ikke tenke på om du har et mobilabonnement fra Telenor. Alle abonnementer og tjenester fra Telenor kjøpt etter 1. juni kommer nemlig uten binding.

Dermed kan du når som helst bytte til det abonnementet som best passer de behovene du har akkurat nå.

Abonnementer for alle

Telenor tilbyr abonnementene U11, U18, Yng og FRIHET. De har alt fra 100 MB til 60 GB mobildata inkludert, og er skreddersydd ulike aldersgrupper og behov.

Fordeler som det kjappeste nettet, fri fart, Data Rollover, fri tale, EU inkludert og mulighet for å kjøpe ny mobil med SWAP ligger i bunn uansett.

Det er selvsagt også noen forskjeller. Trenger du mer data, eller klarer ikke bruke opp det du har? Eller er du kanskje mellom 18 og 28 år, og ønsker et abonnement med noen unike fordeler for din aldersgruppe?

Dette er Telenor Yng

Telenor Yng (uttales young) er mobilabonnement som er 100 prosent tilpasset måten unge bruker mobilen på. De mellom 18 og 28 kan ha abonnementet, og kan blant annet streame så mye musikk de vil uten å bruke inkludert data, og bytte ringetid med mer data.

Ikke noe problem: Bytt frem og tilbake alt ettersom hva du trenger. Hvis du har binding fra før, må denne fullføres, og månedsprisen vil deretter reduseres når avtaletiden er over.

Hva med SWAP?

Når du kjøper ny mobil med SWAP betaler du ingenting i butikken. I stedet fordeles kjøpesummen på en fast månedspris i 24 måneder.

Brage Larssen, som jobber i Telenorbutikken på kjøpesenteret Byporten i Oslo, forteller at kunder ofte blir skeptiske når han forteller at de kan gå ut av butikken med en ny mobil, uten å legge igjen en krone.

– De tror kanskje det er snakk om avbetaling, med høye renter og lang binding. Men når jeg forklarer hvor åpen SWAP-avtalen egentlig er, og hva den innebærer, snus alt på hodet, sier han til Online.no – og anslår at 85-90 prosent nå velger å kjøpe mobil på denne måten.

Nesten alle kjøper med SWAP

Brage Larssen ved Telenorbutikken på kjøpesenteret Byporten i Oslo.

Vil du ha ny mobil etter bare ett år, kan du inngå en ny SWAP-avtale og bytte inn den gamle mobilen – som du selvsagt slutter å betale ned på.

Utover dette er nedbetalingsavtalen selvsagt forpliktende, men denne følger telefonen – uavhengig av abonnement eller operatør. Med andre ord kan du også her fritt endre abonnement, enten hos Telenor eller andre, uten at dette medfører noe straffegebyr.

Bytt i vei – og finn det som passer best for deg.

Populært på Online.no nå: