Alt du trenger å vite om de nye abonnementene

U18, Telenor Yng og FRIHET – skreddersydd med mer inkludert.
Telenor-abonnement for hele familien!

U18, Yng og FRIHET – det er navnene på Telenors nye mobilabonnementer, skreddersydd ulike aldersgrupper og behov.

Mange med U18 (tidligere UNG) og FRIHET har nå fått mer data til samme pris. Andre kan doble den inkluderte datamengden for en ekstra femtilapp.

Den store nyheten er imidlertid Telenor Yng, et helt nytt abonnement som bare er tilgjengelig for deg mellom 18 og 28. Telenor Yng er også mer enn bare et abonnement – det gir også en rekke unike fordeler: For eksempel kan du strømme så mye musikk du vil, uten å bruke inkludert data.

Det er enda mer som er nytt. Dette er hva det betyr for deg.

Noe å vokse i

Fra første mobil, gjennom student- og etableringsfasen, og gjennom det voksne livet er det noen fordeler som alltid er der – uansett mobilabonnement:

I bunn ligger alltid den svært gode Telenor-dekningen, samt fri fart på Norges kjappeste mobilnett.

Uansett hvilket Telenor-abonnement du har, kan du også glede deg over Data Rollover (som lar deg spare opp ubrukt mobildata), ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky, bruk uten ekstra kostnader i hele EU/EØS, og mulighet til å kjøpe ny mobil med SWAP ... for å nevne noe.

U18, Telenor Yng og FRIHET kommer samtidig i mange varianter, for ulike situasjoner og behov. Minstemann har muligens nok boltreplass med U18 300 MB, mens de voksne – for jobb og underholdning, hjemme og på reise – kan trenge opp mot FRIHET 60 GB.

Telenor Yng kommer vi straks tilbake til. Først, hvis du allerede har hatt UNG eller FRIHET, kan det imidlertid ha skjedd noen endringer:

FRIHET – for de voksne

Bruker du stort sett mobilen til å ringe? Eller surfer du deg gjennom 60 GB data i inn- og utland på en måned?

FRIHET-abonnementene strekker seg fra 500 MB til 60 GB inkludert data. Og noen av dem har altså vokst:

  • Populære FRIHET 8 GB er blitt til FRIHET 10 GB – til samme pris
  • På samme måte er FRIHET 10 og 20 GB blitt til FRIHET 15 og 25 GB
  • Det et nå bare ett hakk, tilsvarende 50 kroner i måneden, fra FRIHET 5 GB opp til FRIHET 10 GB

Sjekk ditt abonnement i Mitt Telenor-appen, eller se oversikten over alle de nye mulighetene.

Telenor Yng – for deg mellom 18 og 28

Yng er bare for deg mellom 18 og 28 – laget for en hverdag som er utenkelig uten mobilen. Her følger det med flere helt unike fordeler:

  • Music Freedom: Strøm musikk uten å bruke inkludert data. Gjelder strømming fra Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Med andre ord trenger du ikke bekymre deg over å spille noe du ikke har lagret offline – og fyller dermed heller ikke opp mobilen med spillelistene. Og: Det blir slutt på å spørre etter WiFi-passordet på fest.
  • Data Switch: Ringer du mer enn et par ganger om dagen? Hvis ikke, bare bytt bort fri tale mot 1 GB ekstra data. Du får fortsatt 60 samtaler inkludert hver måned, og utover det koster en samtale 1 krone. Switch enkelt i Mitt Telenor, inntil én gang i måneden.
  • SWAP Pluss: På studentøkonomi vil du ikke betale ned en mobil du ikke får brukt – fordi den er mistet eller knust. Har du Yng og kjøper ny mobil med SWAP, får du ikke bare skjermforsikring inkludert, men også SWAP Plussforsikring. Mister eller ødelegger du mobilen, bare melder du det inn på nettet – og får tilsvarende erstatningsmobil dagen etter.
  • Autobooster Bruker du opp dataen din, legges det automatisk til 1 GB – så blir du aldri utestengt fra nettet. Det koster 49 kroner, og varer ut neste kalendermåned.

Yng-abonnementene går fra 2 til 12 GB – eller 13 om du Switcher.

U18 – for barn og unge

UNG er blitt til U18. Også for barn og unge må vi ta hensyn til at stadig mer skjer på nett, og derfor har også flere av disse abonnementene fått mer inkludert data.

Det blir også flere varianter å velge mellom, for nå lanseres også U18 1 GB. Du kan dermed velge mellom 300 MB, eller 1, 2, 4 eller 8 GB inkludert data.

Samtidig er alle fordeler fra UNG fortsatt med i U18 – inkludert sikker bruk og datakontroll. Du har full kontroll og oversikt i Mitt Telenor-appen.

Har du riktig abonnement?

Vi bruker stadig mer mobildata – og nå som det er mange nyheter, kan det være en god anledning til å ta en fot i bakken og se om du har et abonnement som passer behovene dine.

Full oversikt over tilbudene våre finner du på Telenor.no:

Populært på Online.no nå: