Søk

Online.no

Meny

Abonnement som tilpasser seg din databruk – ikke omvendt

Trenger du mer data får du automatisk mer, og du trenger ikke å bestille datapakke.

De siste årene har det skjedd en ekstrem endring i nordmenns bruk av mobilen. Dette skyldes i stor grad at vi streamer mer på mobilnettet.

Dobling på mobilen

– For tre år siden strømmet vi i snitt 25 minutter om dagen. Nå er dette doblet til 50 minutter, sier seniorkonsulent Salve Jortveit i Kantar Media, som står for medieundersøkelsen 24 timer.

Stadig mer av streamingen flyttes over på mobilen: Over 70 prosent av den totale nettrafikken skjer nå via en mobil enhet, ifølge Kantar TNS. Samtidig går den gjennomsnittlige tiden for hvor lange videoer vi ser på mobilen stadig oppover.

Takket være større skjermer, flere og bedre strømmetjenester og lengre batterilevetid, er filmopplevelsen på mobil råere enn noensinne. Som Telenor-kunde blir også strømmeopplevelsen bedre av følgende grunner:

Mindre stress med mobildata

Tidligere var det gjerne mye stress koblet til den inkluderte datakvoten på mobilabonnementet. Brått gikk du tom, og da måtte du styre med kjøp av ekstrapakker om du ville se videre.

Med det nye mobilabonnementet Fleksi fra Telenor trenger du ikke lenger å tenke på dette. Abonnementet tilpasser seg etter hvor mye mobildata du bruker hver måned, slik at du bare betaler for det du har behov for.

Perfekt for deg som vil kunne bruke data, uten å være nødt til å planlegge, begrense deg eller være nødt til å kjøpe ekstrapakker.

Med Fleksi trenger du heller ikke å stresse med hvor mye data du trenger til å streame musikk. Music Freedom er nemlig inkludert i Fleksi. Dermed kan du streame så mye musikk du vil, uten å bruke av dataen din.

Raskere nett betyr bedre kvalitet

Om du vil slå i hjel tid i baksetet, se femmila på hytta eller rett og slett har bortprioritert tv i stua: Du har alltid med deg en mobil, eller kanskje et nettbrett.

Enten du er innendørs eller ute på tur, har du som Telenor-kunde dermed også mulighet til å koble deg på Norges raskeste 4G-nett.

Og jo raskere nettet er, desto bedre blir surfeopplevelsen ... spesielt om du vil streame film og tv.