Søk
Meny

Next Familie gir ubegrenset mobildata til hele husholdningen

Familie på tur i skogen som tar selfie

Nå kan alle i familien få nok data – til alt de vil bruke mobilene sine til.

Vi nordmenn bruker mye mobildata. Og forbruket vårt øker årlig på tvers av alle aldersgrupper. Faktisk viser Telenors statistikk for 2020 at hver av oss i gjennomsnitt bruker hele 58 gigabyte med mobildata i løpet av året.

Derfor lanserte Telenor Next – et mobilabonnement med ubegrenset mobildata og muligheten til å velge hastighet selv.

I tillegg er Next utvidet med løsningen Next Familie, som gir dere familierabatt dersom to eller flere i familien har et Next-abonnement.

Slik kan alle i familien streame serier, snappe venner og surfe på nett så mye de vil – uansett hvor dere er. Hjemme, på vei til fotballtrening, i baksetet på vei på hytta, eller i båten under sommersolen. Helt uten å bekymre seg for å gå tom for data.

Ubegrenset mobildata til fast og forutsigbar pris

Next Familie er en løsning som passer for alle typer familier. Løsningen har ingen begrensninger for antall voksne eller barn.

Og akkurat som med Next velger dere selv hvilken hastighet som passer dere best: Normal, Rask eller Maksimal. Familierabatten er den samme, uavhengig av hastigheten dere velger. Det kan altså fort lønne seg å velge en høyere hastighet.

Slik fungerer Next Familie:

Minimum to familiemedlemmer må ha et Next-abonnement med ubegrenset data. Alle Next-abonnement må ha samme eier.

Dere velger mellom tre hastigheter – og alle i familien får samme hastighet:

  • Normal: For enkel hverdagsbruk, opptil 15 mbit/s.

  • Rask: Hvis du er mye på mobilen, opptil 150 mbit/s.

  • Maksimal: Hvis du ønsker fri fart, opptil 300 mbit/s på 4G og opptil 1000 mbit/s på 5G.

Eieren, som må være over 18 år, betaler ordinær månedspris, mens resten av familien får familierabatt.

Familierabatten gir samme pris uavhengig av hastighet: 449 kr for voksne og 349 kr for de under 18 år.

Dere kan bruke ubegrenset data i både Norge og EU/EØS.

En tryggere mobilhverdag

Digital sikkerhet på nettet er viktigere enn noensinne!

Med Next-abonnementet får dere selvsagt tilgang til Telenors sikkerhetstjenester som gjør mobilhverdagen tryggere for både store og små i hjemmet.

En av disse tjenestene er Nettslett, som gir bistand og advokathjelp hvis du blir utsatt for netthets eller privat innhold blir spredt på nett uten din tillatelse.

Og for at hele familien skal kunne føle seg tryggere på nettet, hindrer tjenesten Nettvern dere fra å snuble eller lures inn på utrygge nettsteder. Nettvern er et innebygd filter i Telenors mobilnett, som effektivt blokkerer sider hvor man kan bli utsatt for svindel eller virus.

Barn og unge med Next-abonnement får i tillegg Sikker Bruk som en ekstra trygghet. Denne tjenesten sperrer mobilen for uønskede samtaler og SMS, samt dyre mobiltjenester. 

Dette er Next Familie:

Andre behov for barna?

Selv om Next Familie kommer med mange fordeler og kan tilpasses etter behov, vil det nok være familier som har ytterligere ønsker for abonnementet de velger.

Noen vil kanskje at bare voksne og eldre tenåringer i hjemmet skal få ubegrenset data med Next, og trenger en annen løsning for barna. I slike tilfeller kan andre mobilabonnement fra Telenor passe bedre. Her er to tips:

Abonnementet Trygg Start er skreddersydd for familiens yngste medlemmer. Dette sikrer at barna får et trygt og godt første møte med mobilen og dens muligheter, og inkluderer blant annet Mobilmerket – en morsom og lærerik øvelse som lærer barnet om trygg mobilbruk.

For barn eller tenåringer som ønsker litt mer data, er U18 en perfekt løsning. Dette abonnementet lar deg tilpasse mengden data slik du helst vil.