Søk
Meny

Derfor passer ubegrenset data for familien din

Familie på hytta, som har glede av Next Familie

En familie kan være så mangt. Kjenner du deg igjen i en av disse 5 familietypene, kan Next Familie være midt i blinken for dere.

For familier på farta kan ubegrenset data være en viktig bidragsyter for at hverdagen går knirkefritt for seg.

Da passer Telenors nye mobilløsning Next Familie perfekt:

Alle får sitt eget mobilabonnement med ubegrenset data, og er dere to eller flere, får dere familierabatt!

Er Next Familie noe for dere? Løsningen passer for familier i alle størrelser og varianter. Bare se her:

Storfamilien

I storfamilien er hverdagen travel – og helgene og feriene føles ikke alltid så mye roligere.

Da er det i det minste godt å vite at dere alltid har nok data. Både for ungdommene som spiller på mobilen, scroller seg gjennom TikTok og Instagram og «runder» YouTube, og minstemann som koser seg med en Peppa Gris-episode (eller ti) på nettbrettet.

I tillegg til å gi dere ubegrenset data, gjør Next Familie den digitale hverdagen mindre stressende. Løsningen inkluderer nemlig flere viktige sikkerhetstjenester.

Med Nettvern surfer alle tryggere, og barna hindres i å gå inn på farlige nettsider. Og skulle det oppstå situasjoner der uønsket innhold (som bilder) ender opp på nettet, kan dere få advokathjelp med Nettslett.

Next Familie passer for alle typer familier

Ut-på-tur-familien

Elsker dere turer i skog og mark? Mobilen, med kart og GPS, er et godt verktøy for å finne frem til destinasjonsmålet. De rette appene kan også gjøre turen enda mer moro og lærerik enn den ellers ville vært. Med familieabonnementet Next Familie kan dere gå fra Lindesnes til Hammerfest uten å gå tom for data – hvis dere vil … og orker.

Telenor gir dere samtidig dekning i verdensklasse, som passer veldig godt til både lange og korte gåturer i naturen.

Tomannsfamilien

Er dere et ungt par i etableringsfasen – eller veletablerte og ikke fullt så unge – kan ubegrenset data også være en innertier for dere.

Med Next Familie kan dere bruke mobilen akkurat som dere vil – uten ubehagelige overraskelser som følge av mye bruk. Det er deilig enten dere nyter livets glade dager i en solfylt park eller reiser rundt på oppdagelsesferd på kryss og tvers av Europa. Du har nemlig ubegrenset data også når du surfer i EU- og EØS-land.

Next Familie passer for alle typer familier

Hyttefamilien

Blir det ikke helt helg uten en tur på hytta? På de mange bilturene – eller turene med tog og buss – kan ubegrenset data være en redning. Et kjent og kjært knep for å holde barna fornøyde i baksetet, er å strømme tegnefilmer på nettbrettet.

Og når dere kommer fram, er det også fint å slippe å bekymre seg for å gå tom for data, enten dere surfer på dagtid, ser på fotballkamper eller samler hele familien og strømmer serier på kvelden.

Småbarnsfamilien

Er barna fortsatt små har de trolig ikke behov for ubegrenset data. Dere kan likevel få fordeler hvis de også har Telenor-abonnement.

Med Next Familie får dere familierabatt på ubegrenset data for de voksne, mens barna kan få ekstra data til sine abonnement med Familiebonus – helt uten ekstra kostnad. Hvis dere har flere Telenor-produkter, kan dere nemlig få 1 GB ekstra data i måneden per produkt – og denne «bonusdataen» kan dere enkelt gi til barna (eller noen andre heldige i familien).

Slik fungerer Next Familie:

Minimum to familiemedlemmer må ha et Next-abonnement med ubegrenset data.

Alle Next-abonnement må ha samme eier.

Eieren, som må være over 18 år, betaler ordinær månedspris, mens resten av familien får familierabatt.

Familierabatten gir samme pris uavhengig av hastighet: 449 kr for voksne og 349 kr for de under 18 år.

Dere kan bruke ubegrenset data i både Norge og EU/EØS.

Slik får dere ubegrenset data og familierabatt >