Søk
Meny

Sommerfrihet med ubegrenset data

Par på brygge

Hva er vel bedre enn full frihet i ferien? Med ubegrenset data kan du bruke mobilen akkurat slik du vil – uansett hva slags planer du har.

Endelig sommer! Uansett om du blir hjemme, reiser til utlandet, drar til hytta, eller oppdager nye steder i Norge, er mobilen et naturlig reisefølge. Derfor har vi samlet sammen en liste over situasjoner hvor det er godt med ubegrenset data.

Visste du at familien kan få ubegrenset data med Telenor – med familierabatt? Les mer her >

1. Hjemme

For mange betyr hjemmesommer at man er litt ekstra på mobilen. Kanskje du kjenner deg igjen i det? For selv om du er hjemme, trenger du jo ikke å sitte inne hele tiden. Om du er ute i hagen, eller på tur i nærområdet, er det godt å ha mobilen på lur.

Hvis du har en lat dag i solstolen, kan det være en fin mulighet til å streame alle seriene du har gledet deg til. Og med ubegrenset data kan du se så mange episoder du bare ønsker, du kan også finne frem en lydbok som du hører på balkongen, eller en podcast som holder deg med selskap mens du luker ugress i blomsterbedet.

Er du hobbykokk kan du streame en YouTube-video som viser deg hvordan du griller fisken eller baker surdeigsbrødet perfekt – eller søke frem en treningsvideo for å holde deg i form etter all maten. Med andre ord, det er mange ting å bruke mobilen til i sommer – også på hjemmebane.

Se hvordan du kan få ubegrenset data >

 

Familie på kafe

Blir det mange kafé-selfier i sommer?

2. I nærområdet

Men selv om du er mye hjemme i sommer, tar du sikkert også i bruk nærmiljøet. Hvis du bor i en større by, kan det for eksempel være en trygghet i å vite at du alltid kan sjekke veien uten å gå deg bort. Og stikker hele familien på kafé, kan du sende så mange snaps du orker – eller kanskje la ungene spille litt på iPaden hvis de går lei? Mange museer lar deg også kjøpe billett på nett, slik at du slipper kø når du kommer frem.

Selv om ingen av disse tingene tar veldig mye data alene, blir det fort mye til sammen. Da er det godt å vite at du aldri går tom. Det aller beste med ubegrenset data, er nemlig følelsen av full frihet!

3. På hytta

Familie som tar selfie.

Også om turen går til hytta, er det greit med et mobilabonnement med ubegrenset data, slik at både barn og voksne kan bruke mobilen som hjemme – for eksempel i baksetet i bilen på det som ofte er en lang reisevei, i solstolen i hagen etter å ha klippet gresset, eller på et pledd på nærmeste svaberg.

Kanskje blir det også tid til sopp- og bærplukking? Selv om mange drar ut i skogen for å søke fred og ro, er det i 2022 nesten umulig å ikke ha med seg mobilen på tur. Og mobilen kan være en fin turvenn som både hjelper deg å finne veien, og lar deg dele bilder med venner og familie.

Med Telenor får du dekning i verdensklasse, der du er – noe som er viktig for at du faktisk skal ha frihet til å bruke mobilen slik du vil.

Her kan du sjekke dekningen der du er, eller dit du skal >

4. I utlandet

Det er garantert mange nordmenn som vil til utlandet i sommer. Kanskje lokker stranden i Syden, paradegatene i Paris eller en oppdagelsestur i Toscana i år? Husk da at du kan bruke mobilen akkurat som hjemme – i hele EU/EØS.

Og med tanke på at nordmenn, som regel, bruker mye mer mobildata på reise enn hjemme – blir ubegrenset data et ekstra godt valg!

Mobilen hjelper deg både med å finne frem der du er, holder deg oppdatert om hva som skjer hjemme, underholder deg når du trenger en pause og sørger for at du kan dele minner og opplevelser med venner og familie.

Bestill ubegrenset data i god tid før turen>

5. På tur i Norge

Voksent par foran graffitivegg.

Det er mye å oppdage i hele Norge – du finner skjulte skatter overalt, både ute i naturen og i byene våre.

Mobilen kan være et nyttig verktøy på turen, men til så mye mer enn å vise vei. Du kan bruke mobilen til å søke opp de beste restaurantene i byen du skal besøke, kjøpe billetter, dele bilder, ringe hjem og så mye mer. Og husk at på reise så bruker du som regel mye mer mobildata enn du gjør når du er hjemme, noe som gjør ubegrenset data til et ekstra godt valg.

Å ha muligheten til bruke mobilen akkurat slik du vil, det er hva vi kaller full frihet. Og husk – med Telenor har du dekning i verdensklasse, i hele landet.

Ubegrenset data fra Telenor

  • Next er et mobilabonnement fra Telenor med ubegrenset data – hvor du selv bestemmer hastigheten. Prøv Next >

  • Er du mellom 18-28 år? Sjekk ut Yng Next med skreddersydde fordeler.

  • Er dere to eller flere som har Next i familien, får dere familierabatt.
    Slik får dere familierabatt på ubegrenset data >

  • Du har ubegrenset data i hele EU/EØS, mens hastigheten bestemmes av lokale operatører.

  • Du får også med de viktige sikkerhetstjenestene Nettvern, Nettslett, Min Sky og Se Hvem.