Søk
Meny

Sommerfrihet med ubegrenset data

Par på brygge

Hva er vel bedre enn full frihet i ferien? Med ubegrenset data kan du bruke mobilen akkurat slik du vil – uansett hva slags planer du har.

Det blir en annerledes sommer for mange, noen blir hjemme – mens andre drar på hytta eller bruker anledningen til å oppdage nye steder i Norge. Derfor har vi samlet sammen en liste over situasjoner hvor det er godt med ubegrenset data, uansett hvor du er i sommer.

For visste du at du nå kan få ubegrenset data med Telenor? Les om Next her >

1. Når du skal være hjemme

For mange vil hjemmesommer bety at man er litt ekstra på mobilen. Kanskje du kjenner deg igjen i det? Men selv om du er hjemme, trenger du jo ikke å sitte inne hele tiden. Om du er ute i hagen, eller på tur i nærområdet, er det godt å ha mobilen på lur.

Hvis du har en lat dag i solstolen, kan det være en fin mulighet til å streame alle seriene du har gledet deg til. Og med ubegrenset data kan du se så mange episoder du bare ønsker, du kan også finne frem en lydbok som du hører på balkongen, eller en podcast som holder deg med selskap mens du holder på med hagearbeid.

Er du hobbykokk kan du streame en YouTube-video som viser deg hvordan du griller fisken perfekt – eller søke frem en treningsvideo for å holde deg i form etter all maten. Med andre ord, det er mange ting å bruke mobilen til – også hjemme i hagen.

Se hvordan du kan få ubegrenset data >

Familie på kafe

Blir det mange kafé-selfier i sommer?

Men selv om du er mye hjemme i sommer, tar du sikkert også i bruk nærmiljøet – og det godt å ha med seg ubegrenset data inn til sentrum. Hvis du bor i en større by, kan det f.eks. være en trygghet i å vite at du alltid kan sjekke veien uten å gå deg bort. Og skal du på kafé kan du sende så mange snaps du orker, eller kanskje la ungene spille litt på iPaden hvis de går lei? Mange museer lar deg også kjøpe billett på nett, slik at du slipper kø når du kommer frem.

Selv om ingen av disse tingene tar veldig mye data alene, blir det fort mye til sammen og det er lett å begynne og tenke på hvor mye man har brukt. Det aller beste med ubegrenset data, er derfor følelsen av full frihet. Du har alltid har nok data, og slipper å tenke på hvor mye du bruker.

2. Når du skal ut på tur

Jente i hengehøye.

En hengekøye er perfekt for podcast.

Selv om mange drar ut i skogen for å søke fred og ro, er det i 2020 nesten umulig å ikke ha med seg mobilen på tur. Og mobilen kan være en fin turvenn som hjelper deg å finne veien, lar deg dele bilder med venner og familie, og ikke minst – lar deg lene deg tilbake i hengekøya og høre på en podcast du har gledet deg til.

Med Telenor får du i tillegg dekning i verdensklasse, der du er – noe som er viktig for at du faktisk skal ha frihet til å bruke mobilen slik du vil.

Her kan du sjekke om det er dekning i det området du skal >

3. Når du skal på hytta

Familie som tar selfie.

For mange blir det ikke sommer uten en hyttetur ved sjøen. På fine sommerdager bruker du kanskje ikke mobilen til annet enn å dele stemningsbilder, men så fort det blir en regnværsdag er det mange som savner bredbåndet man har hjemme.

Da er det godt å ha et mobilabonnement med ubegrenset data, slik at du kan se på alle seriene du vil. Med Next –Telenors nye mobilabonnement med ubegrenset data – kan du også dele data med dine egne enheter slik at barna kan se sine favorittserier på iPaden. Noe som kanskje også er perfekt i bilen på veien til hytta?

4. Når du skal oppleve Norge

Voksent par foran graffitivegg.

Når det ikke anbefales å reise til utlandet, hvorfor ikke gripe muligheten til å reise i eget land? Det er mye å oppdage i hele Norge, og du finner skjulte skatter overalt, både ute i naturen og i byene våre.

Mobilen kan være et nyttig verktøy på turen, men til så mye mer enn å vise vei. Du kan bruke mobilen til å søke opp de beste restaurantene i byen du skal besøke, kjøpe billetter, dele bilder, ringe hjem og så mye mer. Og husk at på reise så bruker du som regel mye mer mobildata enn du gjør når du er hjemme, noe som gjør ubegrenset data til et ekstra godt valg.

Å ha muligheten til bruke mobilen akkurat slik du vil, det er hva vi kaller full frihet. Og husk – med Telenor har du dekning i verdensklasse, i hele landet.

Dette er Next

  • Next er et helt nytt abonnement fra Telenor med ubegrenset data – som lar deg selv bestemme hastighet på abonnementet ditt.

  • Du kan velge mellom følgende hastigheter: Normal med opptil 10 Mbit/s, Rask med opptil 100 Mbit/s og Maksimal med opptil 300 Mbit/s på 4G.

  • Bruker du 100 GB mobildata, reduseres hastigheten automatisk til 3 Mbit/s. Dersom du ønsker å fornye hastigheten, kan du kjøpe en Hastighetsreload.

  • Du har ubegrenset data i hele EU/EØS, mens hastigheten bestemmes av lokale operatører.

  • Du får med: Nettvern, Nettslett, Min Sky og Se Hvem.

Prøv Next >