Søk
Meny

Sommerfrihet med ubegrenset data

Par på brygge

Hva er vel bedre enn full frihet i ferien? Med ubegrenset data kan hele familien bruke mobilen akkurat slik dere vil – uansett hva slags planer dere har.

Det blir nok en annerledes sommer for mange norske familier. Noen blir hjemme – mens andre drar på hytta eller bruker anledningen til å oppdage nye steder i Norge. Derfor har vi samlet sammen en liste over situasjoner hvor det er godt med ubegrenset data, uansett hvor dere tilbringer sommeren.

For visste du at familien nå kan få ubegrenset data med Telenor – med familierabatt?

1. Når du skal være hjemme

For mange betyr hjemmesommer også at man er litt ekstra på mobilen. Kanskje du kjenner deg igjen i det? Men selv om du er hjemme, trenger du jo ikke å sitte inne hele tiden. Om du er ute i hagen, eller på tur i nærområdet, er det godt å ha mobilen på lur.

Hvis du har en lat dag i solstolen, kan det være en fin mulighet til å streame alle seriene du har gledet deg til. Og med ubegrenset data kan du se så mange episoder du bare ønsker, du kan også finne frem en lydbok som du hører på balkongen, eller en podcast som holder deg med selskap mens du holder på med hagearbeid.

Er du hobbykokk kan du streame en YouTube-video som viser deg hvordan du griller fisken eller baker surdeigsbrødet perfekt – eller søke frem en treningsvideo for å holde deg i form etter all maten. Med andre ord, det er mange ting å bruke mobilen til – også hjemme i hagen.

Se hvordan du kan få ubegrenset data >

Familie på kafe

Blir det mange kafé-selfier i sommer?

Men selv om du er mye hjemme i sommer, tar du sikkert også i bruk nærmiljøet – og det godt å ha med seg ubegrenset data inn til sentrum. Hvis du bor i en større by, kan det for eksempel være en trygghet i å vite at du alltid kan sjekke veien uten å gå deg bort. Og stikker hele familien på kafé, kan du sende så mange snaps du orker – eller kanskje la ungene spille litt på iPaden hvis de går lei? Mange museer lar deg også kjøpe billett på nett, slik at du slipper kø når du kommer frem.

Selv om ingen av disse tingene tar veldig mye data alene, blir det fort mye til sammen – spesielt om dere er to eller flere i familen. Da er det godt å vite at dere faktisk kan få familerabatt på ubegrenset data!

Det aller beste med ubegrenset data, er følelsen av full frihet. Du har alltid har nok data, og slipper å tenke på hvor mye du eller de andre i familen bruker.

2. Når dere er på farta

Familie som tar selfie.

Selv om mange drar ut i skogen for å søke fred og ro, er det i 2021 nesten umulig å ikke ha med seg mobilen på tur. Og mobilen kan være en fin turvenn som hjelper deg å finne veien, lar deg dele bilder med venner og familie, og ikke minst – lar deg lene deg tilbake i hengekøya og høre på en podcast du har gledet deg til.

Også om turen går til hytta, er det greit med et mobilabonnement med ubegrenset data, slik at både barn og voksne kan bruke mobilen som hjemme – for eksempel i baksetet i bilen på det som ofte er en lang reisevei eller i solstolen i hagen etter å ha klippet gresset.

Med Telenor får du dekning i verdensklasse, der du er – noe som er viktig for at du faktisk skal ha frihet til å bruke mobilen slik du vil.

Her kan du sjekke om det er dekning i det området du skal >

3. Når du skal oppleve Norge

Voksent par foran graffitivegg.

Når det ikke er så aktuelt med utenlandsferie, hvorfor ikke gripe muligheten til å reise i eget land? Det er mye å oppdage i hele Norge, og du finner skjulte skatter overalt, både ute i naturen og i byene våre.

Mobilen kan være et nyttig verktøy på turen, men til så mye mer enn å vise vei. Du kan bruke mobilen til å søke opp de beste restaurantene i byen du skal besøke, kjøpe billetter, dele bilder, ringe hjem og så mye mer. Og husk at på reise så bruker du som regel mye mer mobildata enn du gjør når du er hjemme, noe som gjør ubegrenset data til et ekstra godt valg.

Å ha muligheten til bruke mobilen akkurat slik du vil, det er hva vi kaller full frihet. Og husk – med Telenor har du dekning i verdensklasse, i hele landet.

Dette er Next og Next Familie

  • Next er et mobilabonnement fra Telenor med ubegrenset data – som lar deg selv bestemme hastighet på abonnementet ditt.

  • Er du mellom 18-28 år? Med Yng Next får du også med valgfrie Goodies.

  • Med den nye familieløsningen Next Familie får dere familierabatt dersom to eller flere har et Next-abonnement.

  • Du får med: Nettvern, Nettslett, Min Sky og Se Hvem.

Prøv Next >