Søk
Meny

Nå får du ubegrenset data med Telenor

Familie på tur med mobil.

Til stor glede for alle som er mye på mobilen, har Telenor lansert to nye mobilabonnement med ubegrenset data: Next og Yng Next.

Det er ingen tvil om at nordmenn er ivrige mobilbrukere, databruken vår har faktisk økt med 28 prosent de siste tre årene. Og nå som 5G rulles ut for fullt, er det liten grunn til å tro at dette vil endre seg med det første.

Hele 46 prosent sier at ubegrenset data blir viktig med 5G, i følge en ny spørreundersøkelse fra Kantar på vegne av Telenor. Men selv om Next er tilpasset fremtidens mobilbruk, er det nok mange som får glede av ubegrenset data allerede i dag.

– Med Next får du frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil. Du får ubegrenset data, og kan selv velge hastighet på abonnementet ditt. Fra nå av slipper du å tenke på om du har nok data, sier Ric Brown, mobildirektør i Telenor Norge, om nyheten.

Les mer om Next >

Eller se forklaringsfilmen her:

Du velger hastighet selv

De fleste velger mobilabonnement basert på hvor mye mobildata de trenger, men med Next trenger du ikke å ofre mobildata en eneste tanke. Istedenfor må du ta stilling til hvor raskt du ønsker å surfe, for med Next velger du selv hastigheten på abonnementet ditt. Du får tre alternativer å velge mellom: normal, rask og maksimal.

Les mer om hvordan du kan velge hastighet >

Mellom 18 og 28 år?

Også du mellom 18 og 28 år får nå muligheten til å velge ubegrenset data. Telenor har nemlig også lansert Yng Next, slik at du aldri mer må gå tom for data. Som med alle Yng-abonnement får du selvsagt med de faste Yng-fordelene: Nettslett, Se Hvem, SWAP Plussforsikring og flere.

To venner på fjellet med mobil.

Ekstra trygg hos Telenor

For at du skal føle deg ekstra trygg hos Telenor, kommer alle nye abonnement med flere faste fordeler. Hvis du bestiller Next, får du med tjenestene Nettvern, Nettslett, Min Sky og Se Hvem.

Les mer om disse her >

Dette er Next

  • Med Next får du ubegrenset data – og bestemmer selv hastighet på abonnementet ditt.

  • Du kan velge mellom følgende hastigheter: Normal med opptil 15 Mbit/s, Rask med opptil 150 Mbit/s og Maksimal med opptil 300 Mbit/s på 4G og 1000 Mbit/s på 5G.

  • Bruker du 100 GB mobildata, reduseres hastigheten automatisk til 3 Mbit/s. Dersom du ønsker å fornye hastigheten, kan du kjøpe en Hastighetsreload.

  • Du har ubegrenset data i hele EU/EØS, mens hastigheten bestemmes av lokale operatører.

  • Du får med: Nettvern, Nettslett, Min Sky og Se Hvem.