Søk
Meny

Derfor passer ubegrenset data for alle

En mann sitter utenfor et telt og surfer på mobilen.

Det finnes mange grunner til at ubegrenset data passer for akkurat deg.

Mobilen har blitt en viktig del av livene våre. Vi kanskje ikke ringer med den like ofte som før, men den har nok av andre funksjoner og muligheter som både forenkler, inspirerer, underholder og hjelper oss i hverdagen.

Har du bare nok data og dekning i verdensklasse, er det meste mulig.

Uansett hvem du er, eller hvordan du bruker mobilen, finnes det derfor en god grunn til at ubegrenset data passer for deg. Det passer nemlig for alle!​

1. For familier

Familie på strand med ubegrenset data

For småbarnsforeldre gjør ubegrenset data at du har én mindre ting å tenke på. Du kan også dele data med iPaden til han som sitter i baksetet og kjeder seg på en lang biltur, eller dere kan streame familiens favorittserie når dere kommer frem til hytta. Å ha ubegrenset data gjør rett og slett hverdagen litt enklere.

Les mer om hvordan dere kan få ubegrenset data >

For familier med litt eldre barn med egne mobiler, er det ikke alltid like praktisk eller relevant å dele data. Kanskje ubegrenset data passer til flere i familien?

Med Telenors familieløsning Next Familie kan alle i familien få et eget mobilabonnement med ubegrenset data – og er dere to eller flere, får dere familierabatt!

Slik får dere familierabatt på ubegrenset data >

2. For studenten

Student på benk med ubegrenset data

Studenter lever mye av livet på mobilen, og skillet mellom det digitale og «det virkelige» er i ferd med å viskes ut. Derfor er det ekstra viktig å aldri gå tom for data, slik at du alltid kan få med deg det som skjer. Hvis du vil.

Mellom 18 og 28 år? Se hvordan du kan få ubegrenset data med Yng >

3. For unge voksne

To unge mennesker på gata med ubegrenset data

Har mobilen blitt en livsstil? Unge voksne er ofte mye på farta, og bruker mobilen mer enn de fleste. Da er det godt å ha ubegrenset data, slik at du har full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil – tilpasset ditt liv.

4. For tech-entusiasten

Mann på benk med ubegrenset data

Er du litt over gjennomsnittet opptatt av tech og gadgets? Da er sjansen stor for at du trenger ubegrenset data. Med Telenors nye abonnement Next, kan du dele data med dine egne enheter, som iPad eller smartklokke, som har Data- eller Tvilling-SIM.

5. For pensjonisten

Par på benk med ubegrenset data

Det er ikke bare de yngste som har blitt hektet på mobilen de siste årene. Også de litt eldre kan få god nytte av ubegrenset data. Selv om det ikke er så mange av oss som er på reise akkurat nå, er det mange pensjonister som er glade i å ta seg en tur ut av landet.

Da kan det være greit å vite at med Telenors nye abonnement Next får du ubegrenset data i hele EU/EØS, slik at du kan bruke mobilen akkurat som hjemme. Og her i Norge får du selvsagt dekning i verdensklasse, der du er.

Her finner du våre beste mobilabonnement til alle behov >

Hvorfor er det godt med ubegrenset data?

  • Du har full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil

  • Du trenger aldri å tenke på data

  • Du kan bruke mobilen som hjemme i hele EU/EØS

  • Med Telenor får du også dekning i verdensklasse

  • Er dere to eller flere, får dere familierabatt

Nå kan du få ubegrenset data med Telenors nye abonnement Next >