Søk
Meny

Derfor passer ubegrenset data for alle

Familie på en strand

Det finnes mange grunner til at ubegrenset data passer for akkurat deg.

Er du ikke så opptatt av antall megabytes, men synes det er godt å ha full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil – uten å tenke på data? Eller kanskje du bruker mobilen så mye, at du aldri får nok? Uansett hvem du er, eller hvordan du bruker mobilen, finnes det en god grunn til at ubegrenset data passer for deg. Ubegrenset data passer nemlig for alle!​

1. For småbarnsforeldre

Familie på strand

For småbarnsforeldre gjør ubegrenset data at du har én mindre ting å tenke på. Du kan også dele data med iPaden til han som sitter i baksetet og kjeder seg på en lang busstur, eller dere kan streame familiens favorittserie når dere kommer frem til hytta. Å ha ubegrenset data gjør rett og slett hverdagen litt enklere.

Les mer om hvordan dere kan få ubegrenset data >

2. For studenten

Student på benk

Studenter lever mye av livet på mobilen, og skillet mellom det digitale og «det virkelige» er i ferd med å viskes ut. Derfor er det ekstra viktig å aldri gå tom for data, slik at du alltid kan få med deg det som skjer. Hvis du vil.

Mellom 18 og 28 år? Se hvordan du kan få ubegrenset data med Yng >

3. For unge voksne

To unge mennesker på gata

Har mobilen blitt en livsstil? Unge voksne er ofte mye på farta, og bruker mobilen mer enn de fleste. Da er det godt å ha ubegrenset data, slik at du har full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil – tilpasset ditt liv.

4. For tech-entusiasten

Mann på benk

Er du litt over gjennomsnittet opptatt av tech og gadgets? Da er sjansen stor for at du trenger ubegrenset data. Med Telenors nye abonnement Next, kan du dele data med dine egne enheter, som iPad eller smartklokke, som har Data- eller Tvilling-SIM.

5. For pensjonisten

Par på benk.

Det er ikke bare de yngste som har blitt hektet på mobilen de siste årene. Også de litt eldre kan få god nytte av ubegrenset data. Selv om det ikke er så mange av oss som er på reise akkurat nå, er det mange pensjonister som er glade i å ta seg en tur ut av landet.

Da kan det være greit å vite at med Telenors nye abonnement Next får du ubegrenset data i hele EU/EØS, slik at du kan bruke mobilen akkurat som hjemme ​– når du igjen kan reise. Og her i Norge får du selvsagt dekning i verdensklasse, der du er.

Her kan du bestille ubegrenset data, eller en fast datapakke >

Hvorfor er det godt med ubegrenset data?

  • Du har full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil

  • Du trenger aldri å tenke på data

  • Når Europa åpnes opp for fritidsreiser, kan du bruke mobilen som hjemme

  • Med Telenor får du også dekning i verdensklasse

Nå kan du få ubegrenset data med Telenors nye abonnement Next >