Søk
Meny

Ubegrenset dataglede hele påsken

Pappa tar selfie med barna på uteservering

Med ubegrenset data kan du bruke mobilen akkurat slik du vil hele påsken – uansett hvor du er. Her er 4 gode tips.

På grunn av pandemien ble to av tre nordmenn hjemme i påsken i fjor. I år tipper vi mange lengter etter å få dra på hytta, reise til varmere strøk eller oppleve europeisk storbypuls.

Uansett hvor du er i påsken, er det godt med ubegrenset data. Alt blir jo så mye enklere når du vet at du alltid har nok data og slipper å tenke på hvor mye du bruker – enten du streamer i solveggen, snapper hos svigers, deler minner fra Danmark eller surfer i slalåmbakken.

Her er 4 tips til ubegrenset dataglede hele påsken:

1. Hjemme

Er dere mange hjemme som deler samme trådløse nett, er det ikke så dumt med ubegrenset data på mobilen. Da har du både ditt eget nett og all data du trenger til å streame alle seriene og filmene du har gledet deg til – uten at det går ut over opplevelsen.

Slik får du full frihet med ubegrenset data >

Hvis været tillater det, kan det også være deilig å børste støvet av solstolen, finne frem favoritt-podden og slappe av bak solbrillene på balkongen eller terrassen.

2. På tur

Enten du er ute på ski eller går tur i nærområdet, er det godt å ha mobilen på lur. Den kan være en fin turvenn som hjelper deg å finne veien og oppdage spennende severdigheter.

I tillegg kan du jo finne frem en lydbok du ikke har hatt tid til å høre på. Med ubegrenset data kan du lytte så mye og lenge du vil!

Med Telenor får du dessuten dekning i verdensklasse, der du er – noe som er viktig for at du faktisk skal ha frihet til å bruke mobilen slik du vil.

Dame snapper frokosten fra et hotell i Paris

Med ubegrenset data kan du snappe så mange frokoster du vil, både fra Norge og hele EU.

3. I utlandet

Mobilen er en perfekt turkamerat også når du reiser til et annet land. Du kan nemlig bruke mobilen akkurat som hjemme i hele EU/EØS.

I tillegg bruker vi som regel mye mer mobildata på reise enn hjemme, noe som gjør ubegrenset data til et ekstra godt valg.

Det er vel ikke så dumt å slippe å tenke på hvor mye data du trenger når du slapper av med surfing på stranden, beveger deg rundt i Barcelona, snapper frokosten fra Frankrike eller sjekker tilbud på handleturen i Sverige?

Bestill ubegrenset data i god tid før turen>

4. På hytta

Utfarts- og hjemreisedagene i påsken betyr ofte lange bilkøer, så da er det bare å ta det med ro og ikke stresse.

Husk at du enkelt kan dele data fra mobilen din, slik at barna kan se sine favorittserier på iPaden. Lange turer i en trang bil kan nemlig være en prøvelse for alle, men med nok data til de minste går alt mye lettere.

Vel fremme på hytta blir det kanskje ikke så mye deling av data med andre (med mindre dere ikke har bredbånd på hytta). Alt du trenger å dele nå, er superlekre stemningsbilder fra skiturene i stekende påskesol!

Helt til slutt

Pass på at mobilen ikke gror fast i hånda – både den og du trenger å lade batteriene en gang imellom. Husk derfor å legge vekk mobilen innimellom, slik at den også får litt påskeferie.

Ha en riktig fin mobilpåske!

Ubegrenset data fra Telenor

  • Next er et mobilabonnement fra Telenor med ubegrenset data.

  • Er dere to eller flere som har Next i familien, får dere familierabatt.

    Se hvordan familien kan få ubegrenset data med familierabatt >

  • Du velger selv hastighet: Normal opptil 15 Mbit/s, Rask opptil 150 Mbit/s og Maksimal opptil 300 Mbit/s på 4G og hele 1000 Mbit/s på 5G.

  • Etter 100 GB senkes hastigheten til 3 Mbit/s. Du kan fortsatt surfe relativt normalt – men det vil gå noe saktere. Hvis du vil øke hastigheten igjen, kan du kjøpe en Hastighetsreload.

  • Du har ubegrenset data i hele EU/EØS, mens hastigheten bestemmes av lokale operatører.

  • Du får også med de viktige sikkerhetstjenestene Nettvern, Nettslett, Min Sky og Se Hvem.

    Les mer om Next >