Søk
Meny

Derfor er det lurt å samle familiens mobilabonnement

Familie på 4 har samlet familiens mobilabonnement hos Telenor

Vanskelig å velge mobilabonnement til alle i familien? Her er 4 fordeler ved å samle familiens abonnement på ett sted.

Mobillivet skal være så trygt og enkelt som mulig for hele familien. En grunnforutsetning for dette, er god og stabil dekning der dere er – slik at mobilopplevelsen alltid er optimal.

Telenor har Norges beste, raskeste og mest stabile mobilnett, men det finnes flere gode grunner til å samle familiens mobilabonnement hos Telenor.

Her er 4 viktige familiefordeler:

1. Familierabatt

Det kan fort lønne seg å samle alle abonnement hos samme operatør. Med Telenors familierabatt kan alle i familien få et eget mobilabonnement med ubegrenset data – til en rimelig pris.

Dette kan være en god og smart løsning for familier med litt eldre barn som ikke ønsker å tenke på databegrensninger. Å ha ubegrenset data gjør rett og slett hverdagen litt enklere for alle:

 • Dere velger mellom tre forskjellige abonnement med ubegrenset data og setter sammen deres helt egen løsning.

 • Merk også at nye sikkerhetsfunksjoner i abonnementene gjør mobilhverdagen til familien enda tryggere.

 • Du betaler bare ordinær pris for et av abonnementene og får 100 kroner i rabatt på de andre.

 • Selv om det heter familierabatt, trenger dere ikke faktisk være i familie. Det eneste som kreves er at det er én eier av flere ubegrenset-abonnement.

Les mer om hvordan dere kan få ubegrenset data med familierabatt >

2. Aldersrabatt

Det er ikke sikkert alle i familien trenger ubegrenset data. For de yngste mobilbrukerne er nok det aller viktigste å vite at mobilhverdagen er trygg og forutsigbar – for både barn og foreldre.

Med Telenors aldersrabatt får alle under 13 derfor ekstra god månedspris på abonnement med fast datamengde:

 • Velg mellom 5 og 10 GB per måned – og få 180 kr i rabatt på månedsprisen.

 • Abonnementene inkluderer flere viktige sikkerhetstjenester som gjør hverdagen ekstra trygg.

 • Med abonnementet Optimal 10 GB får du også Feriedata, som gir brukeren 100 GB ekstra data – opptil fem uker i året!

 Disse abonnementene er perfekte for de yngste >

Merk: Alle under 30 kan få aldersrabatt på både fast datamengde og ubegrenset data. Rabatten varierer avhenging av type abonnement og brukerens alder. Aldersrabatten kan ikke kombineres med familierabatt.

3. Min Sky

Vi knipser flere bilder enn noen gang – herlige øyeblikk fra ferier, høytider og merkedager, hverdagsopplevelser med barna, familieselskaper og alt mulig annet som bare må dokumenteres.

Med så mange verdifulle minner på mobilen, er det godt å vite at det finnes en enkel og sikker løsning for å ta vare på dem for fremtiden. For det er få ting som er verre enn å miste alle bildene sine:

 • Med appen Min Sky lagrer bildene dine seg automatisk i skyen og du har alltid en sikker backup om noe skulle skje med mobilen din.

 • Du kan samle alle familiens bilder trygt og enkelt på ett sted.

 • Ubegrenset bildelagring i Min Sky er inkludert i alle Telenors private mobilabonnement.

Slik fungerer Min Sky >

4. Ekstra trygghet

Digital sikkerhet er en nødvendighet for alle som er på nett – både små og store. For selv om vi i dag er mer oppmerksomme på digitale trusler og farer, finnes det fortsatt ting vi ikke kan forutse eller forhindre.

Alle Telenors nye mobilabonnement inkluderer derfor viktige sikkerhetstjenester som gjør mobilhverdagen enda enklere og mye tryggere:

 • En sikkerhetsgrunnpakke er inkludert i alle abonnement. Den inkluderer ubegrenset lagring i Min Sky, varsling om svindelanrop mens det ringer med Se Hvem, advokatbistand ved netthets og uønsket innhold spredt på nett med Nettslett og et basisfilter som blokkerer kjente svindelsider med Nettvern.

 • Du kan også velge abonnement med Nettvern+ – et ekstra kraftig sikkerhetsfilter som beskytter deg mot flere usikre nettsider og nyopprettede svindelsider, slik at du surfer enda tryggere.

 • I tillegg får de yngste mobilbrukerne alltid egne, skreddersydde sikkerhetstjenester – blant annet Sikker Bruk og Mobilmerket. Mobilmerket er en test der barnet tar stilling til ting som kan skje på mobilen. Består de testen, kan de få en popsocket i premie i Telenorbutikken.

 Se alle sikkerhetsfordeler dere kan få >