Søk
Meny

Derfor passer ubegrenset data for alle

Familie på tur bruker ubegrenset data

Det finnes mange grunner til at ubegrenset data passer for akkurat deg.

Mobilen har blitt en viktig del av livene våre. Vi kanskje ikke ringer med den like ofte som før, men den har nok av andre funksjoner og muligheter som både forenkler, inspirerer, underholder og hjelper oss i hverdagen.

Har du bare nok data og dekning i verdensklasse, er det meste mulig.

Uansett hvem du er, eller hvordan du bruker mobilen, finnes det derfor en god grunn til at ubegrenset data passer for deg. Det passer nemlig for alle!​

1. For familier

Familie på strand med ubegrenset data

For småbarnsforeldre gjør ubegrenset data at du har én mindre ting å tenke på. Du kan også dele data med iPaden til han som sitter i baksetet og kjeder seg på en lang biltur, eller dere kan streame familiens favorittserie når dere kommer frem til hytta. Å ha ubegrenset data gjør rett og slett hverdagen litt enklere.

Les mer om hvordan dere kan få ubegrenset data >

For familier med litt eldre barn med egne mobiler, er det ikke alltid like praktisk eller relevant å dele data. Kanskje ubegrenset data passer til flere i familien?

Med Telenors familierabatt kan alle i familien få et eget mobilabonnement med ubegrenset data – til en rimelig pris!

2. For studenten

Student på benk med ubegrenset data

Studenter lever mye av livet på mobilen, og skillet mellom det digitale og «det virkelige» er i ferd med å viskes ut. Derfor er det ekstra viktig å aldri gå tom for data, slik at du alltid kan få med deg det som skjer. Hvis du vil.

Med Telenors nye mobilabonnement kan alle under 30 få både ubegrenset data, flere viktige sikkerhetstjenester som gjør hverdagen tryggere – og rabatt på månedsprisen.

Se alle abonnement og rabatter >

3. For unge voksne

To unge mennesker på gata med ubegrenset data

Har mobilen blitt en livsstil? Unge voksne er ofte mye på farta, og bruker mobilen mer enn de fleste. Da er det godt å ha ubegrenset data, slik at du har full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil – tilpasset ditt liv.

4. For tech-entusiasten

Mann på benk med ubegrenset data

Er du litt over gjennomsnittet opptatt av tech og gadgets? Da er sjansen stor for at du trenger ubegrenset data.

Med Telenors nye mobilabonnement Ubegrenset Multi får du ikke bare ubegrenset data og maks hastighet opptil 200 GB – du får også to ekstra SIM-kort inkludert, slik at du enkelt kan dele data med dine egne enheter, som iPad eller smartklokke.

5. For pensjonisten

Par på benk med ubegrenset data

Det er ikke bare de yngste som har blitt storbrukere av data. Også de litt eldre kan få god nytte av ubegrenset data. Der er for eksempel mange pensjonister som er glade i å ta seg en tur ut av landet.

Da kan det være greit å vite at med Telenors nye mobilabonnement får du ubegrenset data i hele EU/EØS, slik at du kan bruke mobilen akkurat som hjemme. Og her i Norge får du selvsagt dekning i verdensklasse, der du er.

Det er også verdt å nevne at samtlige abonnement er fullstappede med viktige sikkerhetstjenester som gjør den digitale hverdagen tryggere og sikrere.

 Her finner du mobilabonnement til alle behov >

Hvorfor er det godt med ubegrenset data?

  • Du har full frihet til å bruke mobilen akkurat slik du vil.

  • Du trenger aldri å tenke på data.

  • Du kan bruke mobilen som hjemme i hele EU/EØS.

  • Du får dekning i verdensklasse.

  • Er dere to eller flere, får dere familierabatt.

  • Er du under 30 kan du få aldersrabatt.

Få ubegrenset data og en tryggere mobilhverdag med Telenors nye mobilabonnement >