Søk
Meny

Ubegrenset dataglede hele julen

Tre søsken bruker ubegrenset data i sofaen ved juletreet

Julen står endelig for døren – og med ubegrenset data kan du bruke mobilen akkurat slik du vil, uansett hva slags planer du har. Her er 5 gode tips.

Nå er det snart jul igjen, og mobilen er selvfølgelig med på feiringen!

Noen blir hjemme – mens andre drar på hytta, besøker slekt og venner i Norge, eller drar enda lengre bort. Derfor har vi satt sammen en liste over situasjoner hvor det er godt med ubegrenset data, uansett hvor du er i julen.

Det aller beste med ubegrenset data, er følelsen av full frihet. Du har alltid nok data, og slipper å tenke på hvor mye du bruker.

NB: Husk bare å legge vekk mobilen innimellom. Den trenger også litt juleferie ...

Her er fem tips til ubegrenset dataglede hele julen:

1. Hjemme

For mange vil en jul hjemme bety at man er litt ekstra på mobilen. Kanskje du kjenner deg igjen i det?

Er dere mange hjemme som deler samme trådløse nett, er det jo ikke så dumt med ubegrenset data på mobilen. Da har du både ditt eget nett og all data du trenger til å streame alle seriene og filmene du har gledet deg til – uten at det går utover opplevelsen.

Er du ansvarlig for julematen kan du for eksempel streame YouTube-videoer som viser deg hvordan du lager perfekt ribbe, pinnekjøtt, torsk, lutefisk og nøttesteik. Og deretter kan du se en treningsvideo for å holde deg i form etter all julematen, eller bare ta en joggetur med favorittpodkasten på øret.

TIPS: Se hvordan familien kan få ubegrenset data med familierabatt >

Familie på tur deler bilde med ubegrenset data

2. På tur

Men selv om du er hjemme, trenger du jo ikke å sitte inne hele tiden. Enten du er ute på ski eller går tur i nærområdet, er det godt å ha mobilen på lur.

Mobilen kan være en fin turvenn som hjelper deg å finne veien, lar deg dele bilder med venner og familie, og ikke minst kan du jo finne frem en lydbok eller podkast du ikke har hatt tid til å høre på. Med ubegrenset data kan du lytte så mye og lenge du vil!

Med Telenor får du i tillegg dekning i verdensklasse, der du er – noe som er viktig for at du faktisk skal ha frihet til å bruke mobilen slik du vil.

TIPS: Her kan du sjekke dekningen der du er eller dit du skal >

3. På hytta

Mange nordmenn foretrekker å feire jul i rustikke omgivelser på hytta, med både peiskos og lange skiturer på programmet.

På fine vinterdager bruker du kanskje ikke mobilen til annet enn å dele stemningsbilder, men så fort det blir en gråværsdag er det mange som savner bredbåndet man har hjemme.

Det er deilig å la julefreden senke seg mens du streamer Love Actually for n´te gang. Alt du trenger er dekning i verdensklasse og et mobilabonnement som aldri går tom for data.

TIPS: Bestill ubegrenset data >

Par på tur i vinterlandskap med ubegrenset data

4. Når du skal besøke slekt og familie

Mobilen kan være et nyttig verktøy på turen til slekt og familie. På reise bruker du som regel mye mer mobildata enn du gjør når du er hjemme, noe som gjør ubegrenset data til et ekstra godt valg.

Utfartsdagene før jul betyr også lange bilkøer, og ofte dårlige værforhold, så ta det med ro og ikke stress. Lange turer i en trang bil kan være en prøvelse for alle, men med nok data til de minste går alt mye lettere — hele veien til besteforeldrene.

Med Telenors mobilabonnement med ubegrenset data kan du nemlig dele data med dine egne enheter slik at barna kan se sine favorittserier på iPaden.

5. Når du krysser en grense

Mobilen er en perfekt turkamerat også når du reiser til et annet land. Du kan nemlig bruke mobilen akkurat som hjemme i hele EU/EØS og Storbritannia.

Det kanskje ikke er så dumt med ubegrenset data når du slapper av med podkast og surfing på stranden på Gran Canaria, skal finne frem i London, eller sjekker tilbud på handleturen i Sverige?

Ha en riktig god mobiljul!

Ubegrenset data med Telenor

  • Ubegrenset Pluss: Fri fart, sikkerhetsgrunnpakke, Nettvern+, Orden og 2 ekstra SIM-kort er inkludert.

  • Ubegrenset Medium: Fri fart, sikkerhetsgrunnpakke, Nettvern+ og Orden er inkludert.

  • Ubegrenset Basis: 200 Mbit/s og sikkerhetsgrunnpakke er inkludert.

  • Bruker du 100 GB mobildata, reduseres hastigheten automatisk til 3 Mbit/s. Dersom du ønsker å fornye hastigheten, kan du kjøpe en Hastighetsreload.

  • Du har ubegrenset data i hele EU/EØS, mens hastigheten bestemmes av lokale operatører.

  • Er dere to eller flere som har ubegrenset data i familien, får dere familierabatt.

  • Er du under 30 år får du aldersrabatt. Denne kan dog ikke kombineres med familierabatt.

Her kan du lese mer om abonnementene >