Søk
Meny

Ubegrenset mobilsommer for hele familien

Kvinne med mobil nyter en perfekt mobilsommer

Med ubegrenset data kan du bruke mobilen akkurat slik du vil hele sommeren – uansett hva slags planer du har. Her er 5 gode tips til hele familien.

Endelig sommer!

Noen blir hjemme i ferien – mens andre drar på hytta, reiser rundt i Norge, eller drar enda lengre bort. Derfor har vi satt sammen en liste over situasjoner hvor det er godt med ubegrenset data, uansett hvor du er i sommer.

Det aller beste med ubegrenset data, er følelsen av full frihet. Du har alltid nok data, og slipper å tenke på hvor mye du bruker. NB: Husk bare å legge vekk mobilen innimellom. Den trenger også litt sommerferie ...

Her er fem tips til ubegrenset dataglede hele sommeren:

1. Hjemme

For mange vil en sommer hjemme bety at man er litt ekstra på mobilen. Kanskje du kjenner deg igjen i det?

Er dere mange hjemme som deler samme trådløse nett, er det jo ikke så dumt med ubegrenset data på mobilen. Da har du både ditt eget nett og all data du trenger til å streame alle seriene, filmene og idrettsarrangementene du har gledet deg til – uten at det går utover opplevelsen.

Og er det flott vær, kan du bare slå deg ned på balkongen eller terrassen og nyte solen og en god lydbok. Eller hvorfor ikke lytte til en morsom podkast mens du luker i hagen eller klipper plenen?

TIPS: Se hvordan familien kan få ubegrenset data med familierabatt >

Person på stranden har en perfekt mobilsommer

2. På tur

Selv om dere ikke skal reise bort, finnes det garantert mange spennende ting å gjøre i nærområdet. Enten dere tar en tur til stranden eller badeplassen, går tur i nærområdet, eller tar en dagstur er det godt å ha mobilen – og ubegrenset data – på lur.

Mobilen kan være en fin turvenn som hjelper dere med å finne veien og oppdage nye ting, lar dere dele bilder med venner og familie, og holder dere oppdatert på både nyheter og været – der dere er.

Med Telenor får du i tillegg dekning i verdensklasse, der du er – noe som er viktig for at du faktisk skal ha frihet til å bruke mobilen slik du vil.

TIPS: Her kan du sjekke dekningen der du er eller dit du skal >

3. På hytta

Mange nordmenn tar hele sommerferien på hytta (gjerne i akspetabel avstand til nærmeste strand eller badeplass).

På perfekte sommerdager bruker du kanskje ikke mobilen til annet enn å dele deilige sommerbilder i sosiale medier, men så fort det blir en gråværsdag er det mange som savner bredbåndet man har hjemme.

Da er det deilig å samle hele familien i sofaen og streame en favorittfilm – til lyden av sommerregn som treffer taket.

Alt du trenger er dekning i verdensklasse og et mobilabonnement som aldri går tom for data.

TIPS: Bestill ubegrenset data >

Gutt på stranden har en perfekt mobilsommer

4. På norgesferie

Mobilen kan være et nyttig verktøy på bilferie i Norge. På reise bruker du som regel mye mer mobildata enn du gjør når du er hjemme, noe som gjør ubegrenset data til et ekstra godt valg. Med Norges beste mobilnett og ubegrenset data kan dere bruke mobilen akkurat slik dere pleier hjemme, få hjelp med å finne frem, få lokale tips og streame både film, serier og fotballkamper – der dere er.

I tillegg kan lange turer i en trang bil kan være en prøvelse for alle, men med nok data til de minste går alt mye lettere. Med Telenors mobilabonnement med ubegrenset data kan du nemlig dele data med dine egne enheter slik at barna kan se sine favorittserier på iPaden.

TIPS: Så enkelt deler du data fra dit mobilabonnement >

5. Når dere krysser en grense

Mobilen er også en perfekt reisekamerat når dere er på sommerferie i utlandet.

Er du i EU, EØS og Storbritannia trenger du normalt ikke å bekymre deg for økte datakostnader. Her kan nemlig de fleste nordmenn bruke mobilabonnementet sitt akkurat som hjemme – uten å betale noe ekstra.

NB: Er du usikker på hva som gjelder for ditt abonnement? Sjekk med din mobiloperatør før du reiser.

For deg med et Telenor-abonnement er det imidlertid ingen tvil – du kan bruke mobilen akkurat som hjemme i hele EU/EØS. Det gjelder selvfølgelig også om du har ubegrenset data!

Det kanskje ikke er så dumt med ubegrenset data når du slapper av med podkast og surfing på stranden i Spania, skal finne frem i London, eller sjekker tilbud på handleturen i Sverige?

TIPS: Her kan du sjekke Telenors utlandspriser >

Ha en riktig god og ubegrenset mobilsommer!

Ubegrenset data med Telenor

  • Ubegrenset Pluss: Maks hastighet, sikkerhetsgrunnpakke, Nettvern+, Orden og 2 ekstra SIM-kort er inkludert.

  • Ubegrenset Medium: Maks hastighet, sikkerhetsgrunnpakke, Nettvern+ og Orden er inkludert.

  • Ubegrenset Basis: 200 Mbit/s og sikkerhetsgrunnpakke er inkludert.

  • Bruker du 100 GB mobildata, reduseres hastigheten automatisk til 3 Mbit/s. Dersom du ønsker å fornye hastigheten, kan du kjøpe en Hastighetsreload.

  • Du har ubegrenset data i hele EU/EØS, mens hastigheten bestemmes av lokale operatører.

  • Er dere to eller flere som har ubegrenset data i familien, får dere familierabatt.

  • Er du under 30 år får du aldersrabatt. Denne kan dog ikke kombineres med familierabatt.

Her kan du lese mer om abonnementene >