Søk
Meny

Visste du dette om ubegrenset data?

Glad dame med mobil og ubegrenset data

Bruk mobilen uten begrensninger i Norge, EU/EØS og Storbritannia. Dette må du kjenne til om ubegrenset data.

Har du et mobilabonnement hos Telenor, surfer, streamer, snapper og gamer du på Norges beste mobilnett. Men du trenger også nok mobildata til å kunne bruke mobilen akkurat slik du vil – der du er.

De 5 viktigste fordelene med ubegrenset data fra Telenor er:

Ubegrenset – Grenseløs – Rabatt – Valgfrihet – Fleksibilitet

Her er alt du trenger å vite:

1. Ubegrenset

Det sier seg egentlig selv – men med ubegrenset data går du aldri tom for data.

Som regel kan du bruke 100 GB hver måned på hastigheten som er inkludert i ditt abonnement, deretter reduseres farten til 3 Mbit/s frem til neste måned. Du kan altså fortsette å bruke mobilen, men med en lavere hastighet. Men – med Telenors Ubegrenset Multi-abonnement har du maks fart første 200 GB!

Om du vil få tilbake hastigheten som er inkludert i abonnementet, kan du kjøpe en hastighetsreload. Dette gjør du enkelt i Mitt Telenor-appen.

2. Grenseløs

Du bruker gjerne mobilen litt ekstra når du er på reise. Det er derfor viktig at du kan bruke den som vanlig, uten noen databekymringer. Det er jo mer enn nok av andre ting å tenke på når du er på farten.

Med ubegrenset data fra Telenor kan du derfor bruke mobilen din akkurat som hjemme i hele EU/EØS og Storbritannia – uten noen begrensninger. Det er bare å bruke så mye data du vil.

Hånd holder mobil som tar bilde av Eiffeltårnet

Uten begrensninger i Paris! Med ubegrenset data fra Telenor kan du bruke mobilen akkurat som hjemme.

Har du ikke ubegrenset data fra Telenor? Da er det ikke sikkert at ubegrenset data gjelder utenfor Norge. Sjekk med din operatør før du reiser.

3. Rabatt

Er dere to flere som har abonnement med ubegrenset data, får dere familierabatt. Du betaler vanlig månedspris for et av abonnementene og får 100 kroner i rabatt på de andre. Her er det altså penger å spare for en mobilglad familie.

Er du under 30 år kan du få aldersrabatt på 100 kr på ubegrenset data, men denne kan ikke kombineres med familierabatt.

Slik fungerer rabattene >

4. Valgfrihet

Vi er alle forskjellige og har ulike behov. Derfor kan du velge mellom fire ulike ubegrenset-abonnement hos Telenor. Hvis du vil streame og laste ned i 4K, velger du for eksempel et abonnement med maks 5G-hastighet.

Uansett hvilket abonnement du velger, får du alltid flere viktige sikkerhetstjenester inkludert!

Husk også at alle ikke trenger å ha samme ubegrenset-abonnement for å få familierabatt. Dere velger bare det som passer best til hver enkelt. Her er det full valgfrihet!

Ekstra trygghet

Alle Telenors nye mobilabonnement inkluderer viktige sikkerhetstjenester som gjør mobilhverdagen enda enklere og mye tryggere.

Grunnleggende sikkerhet er inkludert i samtlige abonnement:

  • Nettslett – gir deg hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett, samt psykologbistand

  • Se Hvem – gir deg full kontroll på ukjente nummer

  • Min Sky – tar vare på alle bildene dine

  • Nettvern – hindrer deg fra å besøke falske nettsider

Noen abonnement også forsterket sikkerhet inkludert:

  • Nettvern+ – et forsterket sikkerhetsfilter som gjør at du surfer enda litt tryggere

5. Fleksibilitet

Behov kan endre seg over tid. Du trenger kanskje ikke ubegrenset data hele året, men det er perfekt når du skal på ferie og på hyttetur med familien?

For å ha størst mulig frihet i hverdagen, bør du alltid velge et mobilabonnement uten binding. Telenors mobilabonnement har ikke binding, så du kan enkelt bytte til et nytt hvis det viser seg at det første du valgte ikke passer til din bruk.

Hvilket ubegrenset-abonnement passer best for deg?

Ubegrenset Multi: Du får ubegrenset data med maks hastighet de første 200 GB, 2 ekstra SIM-kort, vårt sterkeste sikkerhetsfilter og andre viktige sikkerhetstjenester. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.

Ubegrenset Ekstra: Du får ubegrenset data med maks hastighet de første 100 GB, 1 ekstra SIM-kort, vårt sterkeste sikkerhetsfilter og andre viktige sikkerhetstjenester. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.

Ubegrenset Standard: Du får ubegrenset data med maks hastighet de første 100 GB, vårt sterkeste sikkerhetsfilter og andre viktige sikkerhetstjenester. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.

Ubegrenset Start: Du får ubegrenset data med hastighet opptil 250 Mbit/s de første 100 GB og viktige sikkerhetstjenester. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.

Få ubegrenset data og en tryggere mobilhverdag med Telenors ubegrenset-abonnement >