Søk

Online.no

Meny

– Stadig flere har forstått verdien av en god skjermforsikring!

Didrik Blom Onshus, butikksjef i Telenorbutikken Bogstadveien i Oslo

Skal du kjøpe ny mobil? Da kan det være lurt å betale alt med én gang – og få en tryggere mobil. Dette er ekspertens beste tips.

Selv om mobiltelefoner koster en del, er det mange som foretrekker å ikke dele opp betalingen.

– De nye mobilene som har kommet nå, er jo helt fantastiske. Jeg tror folk spesielt faller for iPhone SE fordi de får kraften til en iPhone 11 – bare til en veldig god pris, sier Didrik Blom Onshus, butikksjef i Telenorbutikken Bogstadveien i Oslo.

Kundene opplever at disse mobilene godt kan holde i tre-fire år, og velger derfor å betale alt med én gang. Men det er bare én av flere grunner til at det er lurt å kjøpe mobil på den måten ...

For sikkerhets skyld

Alle som kjøper ny mobil hos Telenor kan nå få skjermforsikring inkludert i 1 år for bare 200 kr. Det gjelder samtlige modeller, og er et tilbud butikksjefen vet at kundene setter pris på.

– Stadig flere har fått øynene opp for verdien av å ha forsikring, av flere grunner: Det koster ikke skjorta om skjermen blir knust, og du slipper som regel å nullstille mobilen og miste innholdet, sier Onshus og legger til:

– Selv om det ikke er en tolvtusenkroners-mobil, så koster det jo noe å fikse den også. Man må fort opp i flere tusen kroner bare for å bytte skjerm på den også.

Ny mobil + én bekymring mindre!

Aktuell kampanje hos Telenor:

1. Velg mobil

2. Betal alt med én gang

3. Få skjermforsikring inkl. i 1 år for bare 200 kr (verdi 1188 kr)

Tilbudet gjelder i Telenors nettbutikk og i Telenorbutikken t.o.m. 31. august 2020.

iPhone SE

POPULÆR: iPhone SE er raskt blitt en veldig populær mobil. Men selv om den har en lav pris, koster den raskt mye å reparere om skjermen knuser.

Ser verdien av forsikring

Ofte er det en god grunn til at folk kommer innom butikken for å kjøpe en ny mobil – og veldig ofte er dette ifølge Onshus at den forrige mobilen er blitt ødelagt.

– Det er mange som nå har sett at det å fikse en knust skjerm kan koste opp mot tre-fire tusen kroner – mens man får kjøpt en helt ny mobil til nesten samme pris, eller bare litt ekstra.

Han anslår at mange derfor er blitt «kloke av skade» – bokstavelig talt – og ønsker å forsikre de nye mobilene sine.

– De kommer inn med en aha-opplevelse, ja. Det er lettere for folk å kjøpe forsikring når de har erfaring med hvor mye det koster å betale for skjermbytte fra egen lomme. Eller at de må kjøpe ny mobil.

Men det er jo ikke bare skjermen det kan skje noe med. Derfor er det mange som velger å oppgradere til Plussforsikring, som dekker ødelagt, stjålet og mistet mobil.

– Det handler ikke minst om tryggheten om at du er sikret om noe skulle skje, avslutter han.