Det er ikke for sent å handle julegaver på nett

Disse utenlandske nettbutikkene kan redde juleshoppinga.
Ikke for sent å handle julegaver fra utenlandske nettbutikker

Mange av de flotteste julegavene kan du handle rett fra mobilen. Du er ikke for sent ute, heller ikke om du vil bestille fra utlandet.

Her er noen nettbutikker der du kan finne flotte gaver – og hvilke frister du bør forholde deg til for å være trygg på at disse kommer frem i god tid før jul.

NB: Disse datoene er veiledende. Vi anbefaler å være så tidlig ute som mulig, for å være på den sikre siden.

Zalando

Zalando

Hos Zalando kan du utforske klær, sko og tilbehør fra mer enn 1500 forskjellige merker. Det gir gode odds for å finne akkurat den gaven du ønsker å gi. De tilbyr åpent kjøp i 100 dager, og gratis frakt.

Levering skjer vanligvis innen 3-7 virkedager, men de anbefaler å bestille omtrent en måned før jul – for å være helt sikker.

 • Bestill innen: 15. desember
 • Last ned Zalando-appen til iPhone eller Android

Book Depository

Book Depository

Denne nettbokhandelen har et rikt utvalg og hyggelige priser. Enda bedre: Det er gratis frakt på alle varer, også til Norge.

Og vil du gi bort en hard pakke, men vet ikke helt hvilken, kan du se deres hendige julegave-guide.

 • Bestill innen: 11. desember. NB: Fristen gjelder bøker sendt fra Storbritannia. Enkelte sendes fra Australia (dette er oppgitt på produktsiden) og må bestilles før 28. november
 • Finn mobiltilpasset nettbutikk her

Etsy

Etsy

Dette markedet for håndlagde, unike og vintage produkter er stedet for de mer spesielle og personlige julegavene. Her gjemmer det seg utallige skatter.

Du handler direkte fra enkeltpersoner eller små produsenter over hele verden. Det er derfor ingen enkel frist å forholde seg til – annet enn «snarest mulig».

 • Bestill innen: Avhenger av produkt
 • Last ned Etsy-appen til iPhone eller Android

Howkapow

Howkapow

Denne butikken er perfekt for å finne ting og tang til kjøkken og hjem. Trenger du ideer, kan du lete i menyen som heter «Find a gift».

 • Bestill innen: Fredag 16. desember
 • Finn mobiltilpasset nettbutikk her

Lego

Lego

Lego er julegaven som aldri går ut på dato. Stadig flere voksne innrømmer at de er hekta – så her er finnes det mer enn kun pakker til barna.

Forsendelsen tar normalt ti virkedager, eventuelt fire dager med ekspresslevering. Det er gratis frakt på alle kjøp over 500 kroner.

Net-A-Porter / Mr. Porter

Netaporter

Ser du etter en gave som vil bli satt pris på lenge, ta en kikk på utvalget hos Net-A-Porter – eller herreversjonen, Mr Porter.

Her finner du designerklær, sko og smykker – og masse inspirasjon, enten du handler eller ei.

 • Bestill innen: 15. desember
 • Last ned Net-A-Porter-appen til iPhone eller Android
 • Last ned Mr Porter-apen til iPhone eller Android

Amazon

Amazon

Det er lenge siden Amazon bare solgte bøker. Det er blitt verdens største nettbutikk, der du kan få tak i det meste. Men merk at endel varer ikke sendes til Norge – det gjelder blant annet elektronikk.

På mange andre varer tilbyr de imidlertid internasjonal frakt, og til Norge kan en standard forsendelse ta 13 til 30 virkedager. Husk også at det ikke er moms på bøker, slik at du slipper tollavgift om du bare kjøper dette.

Hvis du ikke bestiller veldig snart, betyr det at du kanskje bør koste på deg ekspresslevering.

 • Bestill innen: 22. november med standard frakt, senest 15. desember med ekspresslevering    
 • Last ned Amazon-appen til iPhone eller Android

Populært på Online.no nå: